Сьогодні у Житомирі відбудеться тренінг для вчителів фізкультури від відомого телеведучого Олександра Педана

  22 серпня 2019 року відомий телеведучий Олександр Педан приїде у Житомир, де з командою свого спортивного руху JuniorZ проведе тренінг з нових видів спорту для вчителів фізкультури. Також Олександр Педан підпише Меморандум про співпрацю з представниками міської ради та зустрінеться з лідерами учнівського самоврядування.

  «У Житомирі ми зустрінемося із вчителями фізичної культури міста і «прокачаємо» їх у нових видах спорту, аби далі вони впроваджували це на своїх уроках і дітям ставало цікавіше займатися, а на сидіти на лавочці чи кидати м’яч у кільце. Також проведемо зустріч і зіграємо у флорбол із лідерами учнівського самоврядування. А вже 7 вересня повернемось зі святом для усіх школярів міста – Марафоном JuniorZ! Буде спортивний квест, забіги та багато подарунків», – розповідає лідер Спортивного руху JuniorZ Олександр Педан.

  Види спорту, яких навчатимуть вчителів: чирлідинг, петанк, флорбол, фризбі, корфбол, реґбі та бадмінтон. Зустрічі та тренінги відбудуться у житомирській гімназії N3, за адресою вул. Грушевського, 8. Початок о 12 год.

Новини Житомира

 

Последнее изменение Четверг, 22/08/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework