Три команди Житомирщини зіграють у Кубку України

  Футбольні клуби Житомирщини – переможець Чемпіонату області сезону-2019 «Полісся» (Ставки), переможець Кубку області-2019 «Звягель» (Новоград-Волинський) та переможець Кубку області-2018 «Мал» (Коростень) братимуть участь у розіграші Кубку України з футболу серед аматорських команд сезону 2019/2020 рр.

   29 червня у Будинку футболу УАФ відбулася нарада з питань організації та проведення змагань наступного сезону – 2019/2020. Участь у нараді взяли представники двадцятьох клубів, що планують участь у чемпіонаті та розіграші Кубку України.

  Перший етап Кубку відбудеться 21-28 серпня. Заявка команд на участь у розіграші Кубку України триватиме з 5 по 16 серпня.

кубок

  «Приємно, що наші аматорські клуби представлятиму Житомирщину на всеукраїнському рівні. Для федерації й всієї області участь команд у Кубку України – це важлива подія, величезний крок вперед.

  Ми хочемо побажати «Поліссю», «Звягелю» та «Малу» вдалих матчів, фарту, пройти якомога далі. Федерація завжди підтримає вас у всіх починаннях», –  підкреслив голова Житомирської обласної федерації футболу Руслан Павлюк.

Фото: Асоціація аматорського футболу України

Джерело: zhoff.org.ua

Новини Житомира

       
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework