Навколо футболіста із Житомира назріває скандал: "Відчуваю себе обдуреним"

  Півзахисник збірної України житомирянин Руслан Малиновський висловив своє невдоволення тим, що бельгійський "Генк" не хоче продавати його італійській "Аталанті".

   Слова Малиновського наводить hln.beпередає unian.ua.

  "Генк" порушив свою обіцянку. У клубу є пропозиція від "Аталанти" у розмірі 15 мільйонів євро, але "Генк" відмовляється вести переговори. Ця сума більше тієї, яку в минулому році пропонувала "Сельта". "Генк" хоче продати мене за 20 мільйонів євро, але я вважаю це необгрунтованим", - сказав Малиновський.

  Малиновський наголосив, що "Генк" обіцяв не перешкоджати його трансферу влітку: "Рік тому "Генк" попросив мене залишитися і допомогти команді завоювання чемпіонство. При цьому вони обіцяли не перешкоджати трансферу в цьому році. В зимове трансферне вікно я міг перейти в "Рому", але відмовився, бо хотів стримати свою обіцянку. Тепер клуб порушує своє слово, і я відчуваю себе обдуреним. Мені 26 років, я хочу грати на більш високому рівні. Жоден з фанатів "Генка" не засудить мене за це".

  Українець також сказав, що відчуває себе зрадженим: "Я просто хочу красиво піти з "Генка" і подякувати клубу за час, проведений тут. Але, мабуть, клуб не хоче прощатися. Деякі люди попереджали мене, що так і буде, але я не хотів вірити. Я шкодую про цю емоційну реакцію, але я відчуваю себе зрадженим".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  Шлях до перемоги: Житомирянин, чемпіон світу Данило Сікан розповів про початок кар’єри

 Футболісти з Житомира їдуть в Бразилію на світовий фінал Red Bull Neymar Jr's Five

Чемпіон світу з футболу Олексій Кащук із Житомирщини: Я досі не можу повірити в те, що ми виграли

 На Житомирщині триває будівництво семи спортивних майданчиків зі штучним покриттям

Новини Житомира

     



Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework