ФК «ІнБев» та «Квара» посперечаються за Кубок Голови Житомирської ОДА

  У п'ятницю, 21 червня, відбудеться вирішальний матч Кубку голови Житомирської ОДА, який вже декілька років Асоціація футзалу Житомирської області проводить спільно з Управлінням національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської ОДА.

  Починаючи з 20 травня 12 команд-учасниць у залі ФОКу відіграли груповий етап та плей-офф. Протягом двох тижнів краща вісімка команд боролася за право участі у фінальному матчі, а ім’я фіналістів стали відомі після півфінальних двобоїв, за підсумками яких «Квара» здолала «Політех-Твій час», а «Грантех» у драматичному матчі поступився ФК «ІнБев».

  Вирішальний матч Кубку голови Житомирської ОДА ФК «ІнБев» – «Квара» відбудеться у п’ятницю, 21 червня, у залі ФОКу (вул. Кибальчича, 9). Початок о 19:00, вхід вільний. Одразу по завершенні фінального матчу відбудеться церемонія нагородження переможця та лауреатів Кубку. Запрошуємо представників ЗМІ на фінал та нагородження, на церемонії нагородження очікується голова Житомирської ОДА Ігор Гундич та керівники Управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської ОДА.

  Прес-служба Асоціації футзалу Житомирської області

Новини Житомира

       

Последнее изменение Четверг, 20/06/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework