Пневмоінструмент — помічник професійних будівельників

  У пневматичного інструмента є декілька важливих переваг, порівняно з електричними аналогами:

 

  • значно менша вага — рухомою силою виступає стиснене повітря, що подається від розміщеного віддалік компресора через гнучкі й досить легкі шланги;
  • менше вібрацій під час роботи — знову завдяки винесеному приводові;
  • стійкість до негативних факторів довколишнього середовища, серед яких пил, підвищена вологість — пневмоінструмент цілком безпечний, навіть якщо на нього потраплятимуть істотні бризки води;
  • довговічність і надійність — пневматичний інструмент у своєму складі має менше запчастин, тож і виходить з ладу значно рідше.

В деяких випадках пневмоінструмент ще й в рази результативніший — наприклад, для нанесення фарби або піскоструминної обробки поверхні.

Якщо ви потребуєте якісний пневматичний інструмент професійного призначення — зверніться в інтернет-магазин “Трейд-Плюс”.

pnevmo instrument

    1. Найбільший асортимент пневмоінструменту — в “Трейд-Плюс”

Магазин співпрацює безпосередньо з виробниками, тому запропонує найкращі в Україні ціни. В каталозі представлений повний перелік пневмоінструменту для будь-яких задач:

  • кріпильне обладнання, що працює з різними метизами — дрилі, шурупокрути та гайковерти, пневматичні молотки, степлери, заклепники;
  • нанесення лакофарбових матеріалів та будівельних сумішей — пістолети для цементних розчинів, фарбопульти, аерографи;
  • оброблювальний пневмоінструмент — шліфувальні машини, лобзики, ножиці, стамески, піскоструминні пістолети;
  • обладнання для змащування, продування та накачування коліс.

У продажу “Трейд-Плюс” ви знайдете витривалі компресори задля стабільної роботи пневматичного інструмента, а також елементи підготовки повітря, аксесуари та складники до питомого обладнання. Підібрати все необхідне допоможуть кваліфіковані поради досвідчених продавців.

pnevmo instrument 1

    1. Доставка пневмоінструменту — всією Україною

  Вам не доведеться вирушати до Києва, аби придбати вподобаний пневмоінструмент. “Трейд-Плюс” надсилає замовлення у всі міста за допомогою транспортних компаній. Строк доставки не перевищує 5-ти робочих днів.

  Оплату магазин приймає декількома способами, в тому числі через безготівковий розрахунок. Постійним й оптовим клієнтам надаються значні персональні знижки.

  Попіклуйтеся про якість робіт і безпеку робітників разом з “Трейд-Плюс”.

 
Прочитано 4153 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework