Юна спортсменка із Новоград-Волинського готується до чемпіонату Європи в Афінах

  У грецьких Афінах 5 вересня відбудеться Чемпіонат Світу з вільної боротьби серед кадетів та кадеток. У складі збірної команди України уперше виступатиме звягельська спортсменка, учениця ЗОШ №10 — Карина Чорномор (у ваговій категорії 43 кг).

  Як розповів тренер школи вільної боротьби Юра Мірзабекян, нині його вихованка напружено готується до відповідальних змагань високого рівня. Тренування проходять двічі на день на спортивній базі, а 21 серпня наші спортсмени вирушають на тренувальний збір у Бровари, звідки укомплектовуватиметься національна збірна та вилітатиме в Афіни.

  — Так сталося, що Карина боротиметься з суперницями, старшими від неї на два роки. Це означає, що боротьба нас чекає напружена, але ми серйозно готуємося, — розповів тренер. — Будемо змагатися, набиратися досвіду, а вдасться «зачепитися» за медаль — звісно, будемо дуже раді. Спортсменка перспективна, покладаю на неї великі надії.

  «Ми не спимо, працюємо», — говорить тренер у період літніх відпусток, коли в усіх галузях спостерігається певне затишшя, але — не у школі вільної боротьби. Серед останніх здобутків, яким тут радіють, той факт, що троє успішних вихованців вступили до Харківського вищого училища фізкультури на державну форму навчання. «Хлопці будуть там навчатися, жити і виступати», — розповів Юра Мірзабекян, побажавши усім своїм вихованцям успіхів у спорті.

Джерело: zvyagel.com.ua

Новини Житомира

Последнее изменение Среда, 16/08/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework