×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі проходить Чемпіонат України з триатлону в естафетах

З 3 по 5 жовтня у Житомирі проходить Чемпіонат України з триатлону в естафетах, а також фінал всеукраїнських змагань «Дитяча триатлонна ліга». Участь у чемпіонаті беруть команди з 10 областей України.

Змагання проходять у трьох вікових групах: чоловіки/жінки, юніори/юніорки, юнаки/дівчата. Команди складаються з 3 чоловік, причому від кожної області можуть виступати кілька команд. Команда житомирських триатлоністів найчисельніша і складає 25 спортсменів.

Про це повідомляє прес-служба ОДА.

Як зазначила президент обласної федерації триатлону, старший тренер збірної команди області, заслужений тренер України Наталія Кирилович, житомирські спортсмени у кожній віковій групі виглядають гідно на фоні українського триатлону. «Сьогодні ми готуємося перемогти», - зазначила вона.

Паралельно у Житомирі проходять загальноукраїнські змагання «Дитяча триатлонна ліга». Вони відбуваються вчетверте і покликані популяризувати триатлон серед хлопчиків і дівчаток. У цьогорічних змаганнях беруть участь юні спортсмени з 6 областей України. Вони виступають у чотирьох вікових групах - 13, 12, 11, 10 років і молодші. Учасники дитячої ліги долають короткі нестандартні дистанції згідно з віком і підготовкою.

4 жовтня у плавальному басейні ДЮСШ «Авангард» відбулося нагородження наймолодших учасників дитячої триатлонної ліги – дітей 2003-2004 року народження, які закінчили свою програму. Нагороди юним спортсменам вручили кандидат на посаду заступника голови облдержадміністрації Ярослав Лагута і директор департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Світлана Гресь.

n061014858

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework