×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.
JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

Бердичівляний потрапив Книги рекордів України

13 вересня з нагороди Дня фізичної культури та спорту, на арені НСК «Олімпійський», зібралися двадцять чотири спортсмени з різних областей країни, аби встановити рекорд України з гирьового марафону. Серед двадцяти чотирьох спортсменів-учасників був також і бердичівський спортсмен Геннадій Резнік.

Під час марафону гирьовики протягом трьох годин повинні були виконувати вправу ривок гирі вагою 24 кілограм по одній хвилині кожною рукою, а далі з передавати гирю наступному учаснику з рук в руки не ставлячи на поміст. Спортсмени повинні були за цей час виконати вправу ривок загальною сумою 4167 підйомів та набрати загальний об’єм піднятої ваги 100 тон, а це означає, що кожен учасник рекорду повинен був працювати з гирею темпом 23 підйоми за одну хвилину (гиря вагою 24 кілограми кожні 2,5 секунди повинна була зафіксована вгорі), - про це повідомляє «Ріо Бердичів».

Акція проходила під назвою «Ривок до миру». За дотриманням усіх правил встановлення рекорду України спостерігав представник Книги Рекордів України.

Через дві години 48 хвилин після початку марафону, на 12 хвилин раніше встановленого часу, рекорд України було встановлено. За цей час було зафіксовано у ривку гирю вагою 24 кг - 4167 разів, що відповідає загальному об’єму піднятої ваги – 100 тон. Середній темп підйому кожного з учасників склав 25 підйомів за одну хвилину, через кожні 2 секунди відпрацьованого часу гиря фіксувалась вгорі.

Для того, щоб досягти поставленої мети кожен з учасників здійснив по чотири підходи до виконання вправи під час всього терміну дистанції гирьового марафону.

Встановлений рекорд занесений до Книги рекордів України.

n190914613

n190914613 1

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework