×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Бердичівські спортсмени стартували у Дитячо-юнацькій футбольній лізі України

Декілька років поспіль юні вихованці бердичівської ДЮСШ приймають участь у головних футбольних змаганнях України – Дитячо-юнацькій футбольній лізі України (ДЮФЛУ). 14 вересня черговий раз у розіграші ДЮФЛУ взяли старт дві команди юнаків ДЮСШ Бердичева - 1998 року народження (тренер – Олександр Іванович Подгорчук) та 2000 року народження (тренер – Креденцер Володимир Володимирович).

Про це повідомляє «Ріо Бердичів».

У першому турі бердичівські футболісти на стадіоні «Центральний» приймали гостей з Житомира – футболістів «Полісся». Першими на полі зустрілись юнаки 1998 року народження. Нещодавно, ці команди вже зустрічались між собою у Бердичеві під час турніру на призи Леоніда Копитка. У тій грі перемогли гравці «Полісся» з рахунком 3-0 і стали переможцями турніру. Тому, у підопічних Олександра Подгорчука був додатковий стимул, що взяти реванш за ту прикру поразку під час домашнього турніру. І, на радість вболівальників, бердичівські футболісти змогли взяти реванш у житомирян та перемогли своїх суперників з рахунком 2-0. Два забитих м’ячі на рахунку нападника бердичівлян Ігоря Білецького.

Досить жваво розпочали свою групу і бердичівські футболісти 2000 року народження, яким, на початку гри, вдалося двічі відзначитись у воротах гостей. Спочатку пенальті у ворота житомирян чітко реалізував Ярослав Савчук, а згодом красень м’яч забив Максим Жовнерчук. Наприкінці першого тайму гостям вдалося скоротити рахунок у грі, а у середині другого тайму зрівняти рахунок. І, на жаль, на останніх хвилинах гри футболістам «Полісся» вдалося забити переможний м’яч. Отже, з рахунком 3-2 перемогли юнаки 2000 року народження з Житомира.

В наступному турі, у неділю, 21 вересня, бердичівські футболісти вирушають до Рівного, щоб зустрітись зі своїми однолітками з ФК «Верес».

n170914572

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework