×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Житомирські спортсмени здобули нагороди на відкритому чемпіонаті з дзюдо

Одразу п'ятеро представників Житомирщини здобули медалі на відкритому особисто-командний чемпіонаті Фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України «Юний динамівець» з боротьби дзюдо серед юнаків та дівчат 1998-2000 та 2001-2003 років народження, який відбувся з 03.09. по 05.09. 2014 року місто Очаків (Миколаївська обл.). Про це повідомляє Житомирська обласна організація СТ Динамо, - про це повідомляє «Спортивний Житомир».

Всього у змаганнях взяло участь більше 200 юних спортсменів. Команда Житомирської обласної організації була представлена 10 спортсменами ( 8 – у старшій та 2 – в молодшій вікових групах).
Чемпіонкою у ваговій категорії 48 кілограм стала Лідія Ващенко. Владислав Гринчук та Михайло Севастьянов стали бронзовими призерами в своїх вагових категоріях. Артем Женжеруха, Павло Кузьменко та Блажей Владислав посіли п’яті місця,
програвши свої поєдинки за треті місця. Ярослав Мотузко та Кирило та Абрамейцев посіли дев’яті місця.
В молодшій віковій групі вдало виступили Слободенюк Аліна – 3 місце у ваговій категорії 36 кг та Малих Клим – 3 місце у ваговій категорії 50 кг.
Готували спортсменів до змагань Дмитренко Сергій Григорович, Сізов Сергій Володимирович та Соколовська Аліна Анатоліївна – тренери-викладачі з боротьби дзюдо ДЮСШ «Динамовець».

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework