×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Боксер із Новоград-Волинського виграв міжнародний турнір «Золоті рукавички»

Переможцем міжнародного турніру з боксу під назвою «Золоті рукавички», що проходив у Польщі, став вихованець новоград-волинського клубу «Євробокс» Владислав Мєшков. Про ці та інші здобутки СК «Євробокс» і СК «Вулф» «Звягелю» розповів президент Новоград-Волинської міської федерації боксу Леонід Плісак: «Упродовж літа наші боксери брали участь у тренувальних зборах і різноманітних літніх турнірах. Зокрема, у міжнародному турнірі братів Кличків (м.Бердичів), міжнародному турнірі пам’яті Семена Трестина (м.Одеса), на якому перше місце здобув звягельчанин Олександр Фомін.

Про це повідомляє на сайті Новоград-Волинської газети «Звягель».
На даний час наші вихованці Володимир Федоренко і Вадим Голуб готуються до престижних змагань, що проводитимуться в місті Моршині з 9 по 14 вересня.
Відзначу також, що спортсмени клубів «Євробокс» і «Вулф» протягом літа безкоштовно проходили оздоровчий курс у спортивному таборі «Олімпієць», співпраця з яким планується і надалі.
Розвиток клубу «Євробокс» триває. Його представництво вже діє в районі (с. Сусли), ведеться підготовка до відкриття відділення боксу у Баранівці. Тож запрошуємо всіх бажаючих (віком від 8 років) до занять у відділенні боксу ДЮСШ. Тренування у місті проводяться на базі Молодіжного центру».

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework