Сергій Машковський візьме під персональне шефство родини загиблих та поранених учасників АТО

На такій діяльності наголосив 6 серпня Президент України Петро Порошенко під час зустрічі з представниками органів влади та волонтерами, - повідомляє прес-служба облдержадміністрації.«Ми маємо продемонструвати, що вся держава шанує, поважає і віддає свій борг вдячності родинам тих, хто віддав своє життя за нашу з вами свободу», - сказав він.

Після зустрічі з Петром Олексійовичем керманич Житомирської області розповів про те, що допомога родинам військових не має бути одноразовою.

«Таким людям потрібно приділяти постійну увагу, адже їхні годувальники воюють чи загинули за нашу незалежність та суверенність. Разом з громадою ми маємо продемонструвати те, що вся держава поважає їх подвиг. Саме так ми працюємо і нікого не обділимо увагою».

Також Сергій Машковський розповів про доручення Глави держави стосовно звільнення від квартплати родин всіх учасників АТО, наголосивши, що це – під силу місцевим бюджетам. 

Перший заступник Глави Адміністрації Президента України Геннадій Зубко повідомив про те, що ця зустріч потрібна була, аби надихнути всіх стати однією командою і не ділити існуючі проблеми між міністерствами, постачальниками та тими, хто їх вирішує сам за особисті кошти.

 

Последнее изменение Четверг, 07/08/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework