Програми і ресурси для роботи з Instagram

Програми і ресурси для роботи з Instagram

  Instagram – важливий ресурс, якщо ви хочете просувати себе або свій бізнес через соціальні мережі. Він активно розвивається і розширюється, кількість брендів і впливових осіб у мережі зростає, а разом із цим і вимоги до контенту.

  В Instagram є все: блогери, постійні користувачі, бренди і есемемники. Це не просто мільярдний соцмедіагігант, але й інструмент заробітку.

  Щоб полегшити роботу блогерам і підприємцям, для яких важлива швидкість публікації, існують спеціальні програми для роботи з відео і фото. У цій статті підібрані корисні й цікаві програми і додатки, які допоможуть ефективно керувати своїм профілем, створювати конкурентоспроможний контент і відстежувати результати.

  Додатки для публікацій та історій в Instagram

  Canva

  До недавнього часу якісний сучасний дизайн розробляли тільки в великих агентствах. Тепер кожен може створювати анімовані повідомлення та історії за допомогою Story Apps. Canva пропонує величезну кількість безкоштовних постів, історій та анімацій в Instagram на будь-який смак і будь-який формат. У додатку є веб-версія, і ви можете отримати доступ до всіх дизайнів, створених на вашому телефоні, з власного комп'ютера. Це також дуже зручно для створення реклами в Facebook, оскільки можна відразу додати готовий дизайн до реклами.

  StoryLuxe

  Зараз ви можете створювати дизайн лише за кілька кліків за допомогою додатків Instagram Story. У додатку StoryLuxe є чимало оригінальних шаблонів для створення історій. Шукайте найцікавіші дизайни в меню «Later», а ще є ціла колекція готових фонів.

  Smoozly

  Smoozly – це додаток для створення постів та історій в Instagram з можливістю анімувати об'єкти. Перевага в тому, що додаток дозволяє анімувати об'єкти в шаблоні по-різному. Наприклад, знизу вилетить фото, а праворуч з'явиться текст. Тут ви знайдете колекцію шаблонів мінімалістичного дизайну і готових колірних палітр.

  A Design Kit

  Ще один додаток для створення незвичайних історій з Instagram із можливістю додавання анімації. Крім неї, A Design Kit пропонує набір інструментів для створення колажів із накладенням різноманітних ілюстрацій, наклейок, штампів, стрілок та інших графічних елементів.

  Clipomatic

  Більшість користувачів дивляться історії з Instagram без звуку, тому блогери часто використовують субтитри. За допомогою цієї програми вам не потрібно писати заголовки вручну, вони генеруються автоматично із запису. Головне – обрати перед початком роботи потрібну вам мову зі списка. Ви також можете вибрати стиль оформлення тексту, який вам подобається найбільше.

  Додатки Instagram для роботи з відео

  Slow Shutter Cam

  Додаток Slow Shutter Cam спрощує запис відео з тривалою витримкою. Він ідеально підійде для зйомки води, натовпу людей, автомобільної траси, руху потяга або інших рухомих об'єктів. Є автоматичний і ручний режими.

  Life Lapse

  Ця програма призначена для створення покадрової анімації з інтерфейсом, що дозволяє не тільки записувати незвичайне відео, але і редагувати його з фотографій. Це чудовий формат туристичного контенту, який документує різноманітні трансформації та презентації ринків.

  Record it

  Ця програма стане в нагоді тим, хто хоче зробити запис з екрана телефону і додати до нього свої відеокоментарі. Спочатку зробіть запис з екрана, а потім запишіть відео, в якому даєте пояснення або розповідаєте про свої враження. Віконце з вашими відеокоментарями можна переміщати в будь-який кут екрана. Також ви можете змінити розмір цього віконця.

  Filmm

  Filmm – дуже лаконічний і красивий додаток для Instagram, який дозволяє обрізати або скорочувати відео, об'єднувати або змінювати швидкість, а також обирати фільтр. Ви також можете використовувати Filmm для додавання музики до вашого відео. Потрібно вибрати трек з бібліотеки, підключити iTunes або завантажити власний файл.

  Vochi

  Додаток Vochi дозволяє додавати ефекти до певних об'єктів у вашому відео. Наприклад, ви можете вибрати об'єкт, продублювати його і перемістити, залишивши іншу частину відео незмінною. У додатку використовуються технології штучного інтелекту, тому для роботи з ним не потрібно ніяких спеціальних знань.

  Додатки Instagram у роботі з фотографіями

  Lensa

  Ця програма ретушує обличчя за допомогою алгоритмів машинного навчання, щоб можна було робити гарні селфі. Вирівняти відтінки шкіри, прибрати мішки під очима, розмити фон, щоб портрет був виразніший – все це можна зробити в додатку Lensa.

  PhotoRoom

  Навіть складні графічні завдання тепер можна вирішувати за допомогою телефона. Наприклад, такі додатки для Instagram, як PhotoRoom дозволяють обрізати об'єкти одним дотиком і видаляти фон. Це зручно, якщо, наприклад, вам потрібне фото моделей в одязі на однотонному тлі. Ви можете додати фон будь-якого кольору або завантажити фотографію, яка стане фоном (наприклад, зображення Парижа). Або збережіть об'єкт із прозорим фоном і додайте його в Історії (функція копіювання і вставки).

  Instasize

  Ця програма для Instagram додає білий фон, завдяки якому з'являються білі межі або обраний фон, залишаючи фотографію в горизонтальному або вертикальному вигляді. За допомогою цієї програми для ведення Instagram можна урізноманітнити стрічку профілю і підігнати будь-який знімок під потрібний формат.

  PhotoCompare

  Цією програмою в Instagram користуються для порівняння фотографій до і після. PhotoCompare стане в нагоді фотографам, візажистам, ілюстраторам і блогерам. Наприклад, можна порівняти фото до і після обробки, фото моделі без макіяжу і з ним і т. ін.

  Snapseed

  Snapseed – простий у використанні універсальний додаток для фотографій, який містить всі основні інструменти: від настройки яскравості, контрастності, тіней, насиченості, обрізки й обернення до затемнення або висвітлення фотографій, точкової корекції, кистей і гумки, як у Photoshop. Ця програма для фотографій також дозволяє зберігати призначені для користувача налаштування, які можна застосувати до всіх фотографій.

  Додатки Instagram – натхнення

  Pinterest

  Як не дивно, незамінним додатком Instagram є Pinterest. Якщо ви шукаєте натхнення, потребуєте свіжих ідей або хочете відправити рекомендації фотографу для фотосесії, кращого сервісу не знайти. Збирайте свої колекції (панно) так, щоб все було під рукою.

  Pantone Studio

  Pantone Studio допомагає підібрати гармонійну палітру кольорів за фотографією чи зображенням, які вам подобаються. Готові колірні поєднання можна зберегти в додатку або поділитися з друзями. Натискаючи на колір, ви побачите його цифрове значення Pantone.

  HueSnap

  HueSnap – ще один додаток для роботи з палітрою. Це не тільки сервіс, що дозволяє створювати колірну палітру з ваших фотографій, а й спільнота дизайнерів і креативників, де ви можете ділитися своєю палітрою і черпати натхнення з кольорової палітри інших користувачів.

  Усі ці додатки допоможуть кожному блогеру створювати власний креативний контент для Instagram. Головне – бажання та вміння користуватися додатками.

  При підготовці матеріалу були використані такі джерела:

Любов ОМЕЛЬЧУК

Новини Житомира

 

Прочитано 2375 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework