Відомі в регіоні люди, хоча більшість із них раніше не обіймала державних посад: «Слуга Народу» в Житомирській області представила свою команду

  «Команда «Слуга Народу» Житомирщини йде на місцеві вибори. Ми робимо цей крок, бо відчуваємо відповідальність за долю окремих людей і за долю всієї України, бо ми любимо Житомирщину і нас мобілізує політична воля Президента України Володимира Зеленського», - про це, 8 вересня, на представлені команди, яка братиме участь у місцевих виборах, зазначив Андрій Клочко, народний депутат України, голова Житомирської обласної організації партії «Слуга Народу».

 За словами народного депутата, в команді – вчені та менеджери, підприємці та ветерани, лікарі та освітяни, цвіт трудової, інтелектуальної, управлінської і креативної Житомирщини.

  Ці люди втілюватимуть в життя чіткий план з розвитку соціально-економічної сфери на Житомирщині у найближчі п’ять років. Вони зроблять так, щоб стратегічні плани, які раніше залишалися переважно на папері, тепер стали для регіону реальністю.

AuGYh7Zw

  До команди партії увійшли:

  • Самчук Катерина Іванівна, генеральний директор ПрАТ «Коростенський завод МДФ», кандидат економічних наук, очолювала реалізацію інвестиційних проєктів в деревообробній та меблевій промисловості. В державному секторі – за систематичне наповнення бюджету всіх рівнів нагороджена неодноразово відповідними нагородами.            Майбутня кандидатка на посаду депутата Житомирської обласної ради.
  • Євдокимов Віктор Валерійович, ректор Державного університету «Житомирська політехніка», 35-го у рейтингу ТОП-200 серед закладів вищої освіти України, майбутній кандидат на посаду міського голови міста Житомир.
  • Дмитрук Олександр Володимирович, засновник та директор ТОВ Житомирська юридична компанія «Кодекс», успішний керівник та громадський діяч. Нагороджений відзнаками Президента України та органів місцевого самоврядування, очолює Житомирський обласний штаб ПП "Слуга Народу", майбутній кандидат на посаду депутата Житомирської обласної ради.
  • Борущак Роман Петрович, завідувач відділення рентген-ендоваскулярної хірургії та інтервенційної радіології обласної клінічної лікарні ім. О.Ф. Гербачевського Житомирської обласної ради, експерт управління охорони здоров'я Житомирської ОДА за спеціальністю «Рентген-ендоваскулярна хірургія та інтервенційна радіологія», лауреат обласної премії ім.О.Ф. Гербачевського. Майбутній кандидат на посаду депутата Житомирської обласної ради.
  • Романчук Людмила Донатівна, проректор з наукової роботи та інноваційного розвитку Поліського національного університету, доктор сільськогосподарських наук, професор. Заслужений працівник сільського господарства України. Має три патенти на винахід, веде спільні міжнародні наукові дослідження з проблем наслідків аварії на Чорнобильській АЕС з Радіаційним центром по захисту населення і радіоекології Ганноверського університету (Німеччина). Майбутня кандидатка на посаду депутата Житомирської обласної ради.
  • Литвинчук Сергій Анатолійович, голова Новоград-Волинської районної державної адміністрації. Майбутній кандидат на посаду міського голови міста Новоград-Волинський.
  • Ющенко Олександр Миколайович, депутат Житомирської обласної ради, генеральний директор ПП «Меблева фабрика «Мірт». Майбутній кандидат на посаду депутата Житомирської обласної ради.
  • Федоренко Володимир Ілліч, перший заступник голови Житомирської обласної державної адміністрації. Майбутній кандидат на посаду депутата Житомирської обласної ради.
  • Гладка Ірина Володимирівна, голова ГО «Мир на долоні», експерт з питань розробки житлових програм, приватний підприємець, екскерівник регіонального управління Держмолодьжитла. Майбутня кандидатка на посаду депутата Житомирської міської ради.
  • Павленко Олександр Вікторович, директор Житомирського Науково-дослідного інституту проєкт реконструкція, фахівець у галузі будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства. За його керівництва реалізовано сотні проєктів щодо проєктування та будівництва нових об’єктів та реконструкції існуючих. Нагороджений грамотами ОДА та відомчими відзнаками. Майбутній кандидат на посаду депутата Житомирської міської ради.
  • Клімінський Віктор Антонович, генеральний директор ПраТ «Екотекстиль», ТМ «Легка Хода». Майбутній кандидат на посаду депутата Житомирської міської ради. Має нагороду за розвиток науки та спорту в місті Житомирі, за вклад в розвиток легкої промисловості України, за вклад в розвиток профспілки в легкій промисловості України.
  • Позняк Валентина Леонідівна, завідувач Клубом Житомирського учбово-виробничого підприємства Українського товариства сліпих. Організатор і голова громадського об’єднання «Житомирська спілка культури та мистецтва інвалідів». Майбутній кандидат на посаду депутата Житомирської міської ради. Переможець конкурсів грантових проєктів Житомирської ОДА, співавтор Українського культурного фонду всеукраїнського проєкту «Бачити серцем».
  • Ірина Дячук, директорка Музею космонавтики імені Корольова, авторка понад 70 наукових робіт, президент регіонального інноваційно-космічного кластеру «Полісся».
  • Валентина Донець, заслужений лікар України, завідувачка відділенням гінекології Центральної міської лікарні, головний гінеколог управління охорони здоров’я.
  • Самчук Катерина, генеральний директор ПрАТ «Коростенський завод МДФ», майбутня кандидатка на посаду депутата Житомирської обласної ради.
  •  

  «Сьогодні світ, Україна, наша рідна Житомирщина – стоять перед дуже складними викликами. Готових рецептів – не має, але потрібно працювати гарно, чесно, з думкою і повагою до людей. Наша команда - готова до такої праці - у нових органах місцевого самоврядування», - підсумовує Олександр Дмитрук, майбутній кандидат на посаду депутата Житомирської обласної ради.

слуга2

  Окрім представлення складу кандидатів відбулася презентація Стратегії розвитку регіону головою Житомирської ОДА Віталієм Бунечко. На захід завітав і Президент України Володимир, Зеленський, який під час робочого візиту, - цього дня відвідав Житомирщину.

  «Житомирщина дійсно унікальна область: це 85% від усіх українських запасів титанових руд. 80% від загального видобутку кварциту. Ваша земля багата великими покладами напівдорогоцінного каміння, має перспективний аграрний потенціал», – наголосив Глава держави.

  Крім того, як зауважив Президент, Житомирщина має унікальні природні та кліматичні умови. Тут розташовано понад 200 об’єктів природно-заповідного фонду, багато з яких – державного значення. Це дає величезні можливості для розвитку рекреаційної та туристичної сфери на Житомирщині.

слуга1

   Цей стратегічний план розроблявся безпосередньо в регіоні із залученням провідних науковців, експертів та громадських діячів. Він має чітку візію та поетапні кроки щодо його втілення.

 Ефективне та розумне використання природних ресурсів. Для цього нам необхідно завершити легалізацію видобутку копалин та заготівлі деревини. І поступово переходити від сировинної моделі до виробництва продукції з високою доданою вартістю.

   Подальший розвиток сучасного аграрного сектору економіки. Ми активно підтримуємо усі напрями рослинництва та тваринництва. Вважаємо, що однією з конкурентних переваг Житомирської області може стати виробництво органічних продуктів.

  Розвиток інноваційних технологій. Вже зараз на території області створюється інфраструктура для розвитку інноваційного кластеру з використанням сучасних технологій у нашому повсякденні.

   «Нашим пріоритетом має стати доступна та якісна освіта в безпечних умовах, що буде базуватись на впровадженні інноваційних технологій навчання, створення сучасного освітнього простору, розширення мережі дитячих садочків, модернізації вищої та професійної освіти, діджиталізації освітнього процесу», - додав голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко.

 Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework