×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Таємний бункер Януковича. ВІДЕО

Екс-президент України Віктор Янукович пограбував Україну на понад 100 мільярдів доларів.

n 0102167585Але не зберігав награбоване у закордонних банках. Довіряв переважно готівці, яку зберігав у "Межигір'ї". Ходять чутки, ніби для грошей побудували спеціальний секретний бункер під землею.

Журналісти програми "Гроші" пішли до "Межигір'я" шукати награбовані Януковичем гроші, які могли там зостатися в таємному чи то броньованому, чи то протипожежному бункері.

У Генпрокуратурі кажуть, що Янукович украв понад 100 мільярдів доларів із державного бюджету. На них уся країна могла б безбідно жити два з половиною роки!

"Дуже багато грошей одразу йшли на офшори на західні фірми. Щоб їх не потрібно було вивозити у валізах. Але я просто упевнена, що працювала також і готівка", - говорить  Тетяна Чорновол.

 І справді, вже арештували десятки закордонних рахунків Януковича та його соратників. Уся Європа і навіть агенти американського ФБР намагаються знайти та повернути виведені з України гроші.

Але Янукович все ж віддавав перевагу живим грошам, переконані експерти. Готівки в нього було настільки багато, що тільки в Росію "КамАЗами" ніби вивезли 32 мільярди, підозрює в.о. генпрокурора Олег Махніцький.

Але цю інформацію поки не підтвердило слідство. Утім багато експертів у цю версію не вірять - мовляв, непомітно перевезти через кордон стільки готівки навряд чи б удалося.

Отже, мільярди доларів готівкою і досі переховують на теренах країни! Якщо сума награбованого Януковичем – понад 100 мільярдів доларів – правдива, то не вистачило б і сотні броньованих "КамАЗів", щоб вивезти всі ці гроші. Багато людей вздовж і впоперек перешукали все "Межигір'я", але грошей там так і не знайшли. А сейфи ще в перші дні зламали мародери.

"Мільйон доларів має 10 кілограмів ваги і поміщається в дорожній сумці. Мільярд доларів у 100-доларових купюрах може поміститися в двох трикімнатних "хрущовках", забитих до стелі готівкою", - пояснює досвідчений банкір Анатолій Гулей. Відповідно, 100 мільярдів – це повна доларів 5-поверхівка. І такий скарб Янукович не міг зберігати в сейфах у "Межигір'ї".

Тож є здогадки, що схованка цих мільярдів була глибоко під землею в бункері. На околиці колишнього маєтку Януковича в лісі в покинутій насосній станції є нещодавно збудований таємний вхід під землю, проте він упирається в цегляну стіну свіжої кладки, яку вже хтось намагався розібрати.

Проте далі – лише земля. Ураховуючи, що хід під землею мав кудись вести, тож логічно, що в те місце має бути й інший вхід з іншої сторони. Проте поки що справжнього входу в бункер не знайшли.

Але все ж під маєтком є таємні ходи довжиною близько 200 метрів, адже їх будували в Середньовіччі монахи монастиря, який був на місці нинішнього "Межигір'я".

Про це каже історик-археолог, дослідник підземель Києва Тимур Бобровський. Таємницю бункера хазяїна Хонки, де і досі можуть зберігати награбоване, знають дві людини - колишній завгосп "Межигір'я" Файницький та екс-начальник особистої охорони Януковича Кобзар. Обидва зараз ніби переховуються у Москві.

Тож пошуки мільярдів екс-президента тривають. Нагадаємо, і правоохоронці, і громадські активісти нині з'ясовують, як працювала злочинна система збагачення Януковича. Уже відомі кілька корупційний схем. І стало відомо, що найбільше екс-президент вкрав у любих шахтарів.

Джерело: tsn.ua

Прочитано 2546 раз

Последнее изменение Понедельник, 01/02/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework