Сільські хокеїсти з Житомирщини отримали від Президента спортивне знаряддя для хокею, а від бізнесмена - форму і ковзани

  Президент України Петро Порошенко подарував хлопцям з села Скраглівка Бердичівського району Житомирської області спортивне знаряддя для хокею.

   Інформація про це 19 січня з’явилась на сторінці Порошенка в мережі Facebook.

  «Тепер - зовсім інша справа. У справжніх хокеїстів має бути гарне екіпірування, особливо ключки! Радий, що хлопцям із села Скраглівка Бердичівського району, які так завзято захоплюються цим видом спорту, сподобався мій подарунок. А волі до перемоги та сил і натхнення їм і так вистачає, жодних сумнівів!» – йдеться у дописі.

21.01 Zhytomyr Poroshenko khokei

21.01 Zhytomyr Poroshenko khokei 3

21.01 Zhytomyr Poroshenko khokei 4

21.01 Zhytomyr Poroshenko khokei 5

   Передував такому подарунку візит Порошенка на Житомирщину 17 січня. Президент спершу відвідав обласний центр і привіз Томос про автокефалію Православної церкви України до Свято-Михайлівського кафедрального собору, зустрівся із жителями Станишівської ОТГ і відправився на полігон навчально-тренувального центру ССО, що біля Бердичева, потім поїхав на закриту зустріч у Бердичівський театр, людей на цю зустріч звозили автобусами і пропускали лише за перепустками і паспортами.

  По дорозі до Бердичева Президент зупинився у селі Скраглівка біля хлопців, які на ставку грали в хокей. Порошенко потис руки юнакам і сфотографувався. До хлопців підійшов і віце-прем’єр-міністр Геннадій Зубко.

  «Вчора дорогою до Бердичева побачив, як команда хлопчаків грають у хокей. Розчистили сніг на ставку біля свого села – і мають готовий льодовий майданчик. І мороз їм не страшний, так горять очі від азарту! Не втримався – дуже хотілось потиснути їм руки. Молодці, що захоплюєтеся спортом. Великих перемог вам!» – йдеться в повідомленні на сторінці Петра Порошенка.

21.01 Zhytomyr Poroshenko khloptsi khokeisty

21.01 Zhytomyr Poroshenko khloptsi khokeisty 2

Фото зі сторінки Петра Порошенка у Facebook

  Сільський голова Скраглівки Олександр Рубан в коментарі ОПОРІ розповів, що подарунки привіз народний депутат Олександр Ревега (ВО №63, м. Бердичів).

  «Нічого про це не повідомляли. Президент їхав через наше село, зупинився, там школярі грали у хокей на льоду біля греблі. Стали вони, пофотографувалися, а про їхню розмову я нічого не чув, чи він обіцяв їм, чи ні. Я не спілкувався ще з ними, фотографії бачив у Facebook. Коли привозили подарунки – я теж не знаю, не відаю. У п’ятницю був на роботі, я ще нічого не знав, у суботу теж ніхто нічого не повідомляв. Депутат наш з Верховної Ради Олександр Ревега привозив і вручив. Вони напряму з дітьми поспілкувалися і домовилися про зустріч», – розповів Олександр Рубан.

  Помічниця нардепа Софія Томашевська в телефонній розмові зазначила:

  «У мене немає такої інформації, що Олександр Ревега привіз подарунки. Ми в принципі розглядали цей варіант, але наскільки я зрозуміла, то вони безпосередньо від Президента були направлені туди. Не готова зараз сказати. Я буду бачити Олександра Васильовича і я з’ясую. Наберете мене пізніше», – зазначила Софія Томашефська.

  Однак більше на дзвінки не відповідала. Максим Солошак – один з юних хокеїстів. У коментарі ОПОРІ розповів, що подарунків не очікували. 20 січня ще отримали від бізнесмена Євгена Черняка ковзани і форму.

  «Нам подарували подарунок і ми дуже задоволені. Ми взагалі не знали, що таке буде. Перед приїздом Президента ми знали, що він буде їхати. Ми щодня граємо в хокей і тоді грали, він зупинився і каже: молодці, що граєте. Сфотографувався і поїхав далі. Він нічого геть і не говорив за ці подарунки, чи будуть, чи не будуть. Там вже потім в коментарях на його сторінці почали писати на нього всяке. Потім з нашими хлопцями зв’язалися від Президента треті люди, не він сам приїхав, і привезли нам ці подарунки. Вчора, це вже не від Порошенка, а Черняк Євгеній Олександрович, бізнесмен, він подарував форму і ковзани. Від нього людина приїхала і каже, що йому дуже сподобалися фотографії, він нас пожалів і передав ковзани і форму. Ми дуже щасливі», – розповів Максим.

  Євген Черняк – український бізнесмен, Голова наглядової ради холдингу Global Spirits. На своїй сторінці у Facebook Черняк опублікував допис про те, що передав хлопцям форму та ковзани.

21.01 Zhytomyr Cherniak

21.01 Zhytomyr Cherniak FB

   Батьки дітей подарунками задоволені і здивовані. Про це вони розповіли у коментарі ОПОРІ: «Вчора привезли форму їм ще і ковзани. У п’ятницю діти прийшли в школу і хтось їм сказав, що привезуть подарунки від Порошенка. У суботу їх привезли. Я на свою зарплату не можу дозволити собі купити дітям ковзани, ту саму каску та навіть ключку. Вони там самі собі робили ці знаряддя. Я рахую, хай краще грають у хокей, ніж оце мають сидіти в телефонах в інтернеті. Діти самі собі розчистили це поле і почали грати. Я подарунками дуже задоволена. Вони вчора такі щасливі були, і коли перший раз їм привезли подарунки і коли Президент зупинився і потис їм руку, вони були в захваті, що з ними Порошенко фотографувався. Мій менший син взагалі щасливий, каже: мама, я перший раз вітався за руку з Президентом, у нього така велика рука. Ми посміялися», – зазначила Інна Назарова, мама двох хлопців.

21.01 Zhytomyr forma

21.01 Zhytomyr forma kovzany

Фото Інни Назарової

  «Нам про це нічого не було відомо. Діти з Президентом фотографувалися, син прийшов додому і каже, що будуть ще подарунки. Такий для них сюрприз. Діти дуже задоволені подарунками, бо і ключки, і каски. Ще й футболку і ковзани вчора подарували. Приємно нам і діти задоволені», – розповіла Наталія Солошак. 

  У мережі Інтернет вказано, що ціна одного такого хокейного шолома фірми BAUER від 2 000 грн до 7 750 грн. Ключка ж коштує від 1680 грн до 5 320 грн. На фото на сторінці Президента в соцмережі 10 хлопців одягнуті в подаровані шоломи і тримають в руках ключки.

21.01 Zhytomyr Poroshenko sport

21.01 Zhytomyr Poroshenko khokei shlem 2

21.01 Zhytomyr Poroshenko khokei shlem

21.01 Zhytomyr Poroshenko khokei kliuchky

  Як повідомляла ОПОРА, 17 січня у Бердичеві на зустріч з Порошенком звозили людей з усієї області.

  ОПОРА нагадує, що офіційно виборча кампанія розпочалася 31 грудня 2018 року, а самі вибори Президента України відбудуться 31 березня 2019 року.

  У частині 1 статті 58 Закону України «Про вибори Президента України» зазначено: «Передвиборна агітація – це здійснення будь-якої діяльності з метою спонукання виборців голосувати за або не голосувати за певного кандидата на пост Президента України. Передвиборна агітація може здійснюватися у будь-якій формі та будь-якими засобами, що не суперечать Конституції України та законам України».

  У період виборчої кампанії відповідно до частини 6 статті 64 Закону України «Про вибори Президента України»:«Забороняється проводити передвиборну агітацію, що супроводжується наданням виборцям грошей чи безоплатно або на пільгових умовах товарів, послуг, робіт, цінних паперів, кредитів, лотерей. Така передвиборна агітація або надання виборцям грошей чи безоплатно або на пільгових умовах товарів, послуг, робіт, цінних паперів, кредитів, лотерей, що супроводжується закликами або пропозиціями голосувати чи не голосувати за певного кандидата або згадуванням його імені, вважається підкупом виборців, зазначеним у пункті 1 частини третьої статті 56 цього Закону». А в частині 21 цієї ж статті Закону зазначено: «Забороняється розміщення агітаційних матеріалів та політичної реклами на будинках і в приміщеннях органів державної влади, органів влади Автономної Республіки Крим та органів місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій державної та комунальної форми власності».

 Новини Житомира

  

Последнее изменение Вторник, 22/01/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework