Найбільш скандальний голова Малинської РДА може написати заяву про складання своїх повноважень

  Саме таку обіцянку давав голова Житомирської ОДА Ігор Гундич, у разі, якщо Апеляційний суд Житомирської області підтвердить рішення Малинського суду про визнання винним Кисельчука у керуванні транспортним засобом у нетверезому стані.

 

  Суддя Апеляційного суду Житомира Ярослав Слісарчук не відмінив рішення суду першої інстанції щодо голови Малинської райадміністрації Дмитрія Кисельчука, на якого склали протокол за кермування авто у нетверезому стані, - повідомляє antikor.com.ua.

  6 червня 2018 року голову Малинської райадміністрації Дмитрія Кисельчука зупинили представники патрульної поліції та склали на нього протокол про керування авто у нетверезому стані. При цьому Кисельчук зрікся держслужби, зазначивши правоохоронцям у протоколі, що він безробітний.

  "Суд першої інстанції 30 липня 2018 року вирішив накласти на Кисельчука штраф у розмірі 10200 гривень та позбавити його права керувати автомобілем на один рік.

  Після рішення Малинського суду, голова обласної адміністрації Ігор Гундич прокоментував ситуацію так: “Він (Кисельчук- ред.), вважає, що суд поставився до нього упереджено. Це його думка. Якщо рішення апеляційного суду підтвердить рішення першої інстанції, то зрозуміло, що тоді він має, на мою думку, я буду цього вимагати, писати заяву на звільнення».

  Це не перший скандал з керівником Малинської РДА. Кисельчука звинувачували у отриманні фіктивної інвалідності для себе, свої дружини та доньки. Вдруге, коли Кисельчук подарував своїй дружині на 14 лютого (День Святого Валентина) новий автомобіль, який не вніс в декларацію. Втретє, коли по всьому Малину місцеві підприємці розвісили листівки з вимогою до Кисельчука повернути взятий хабар 6000 доларів США за невирішене питання по землі. Вчетверте, коли працівники СТО звинуватили дружину Кисельчука у викраденні комп’ютерної техніки (державного мало, почали вже красти людське). Та останню крапку поставив у стрімкій корупційні кар’єрній стежині Дмитрія Кисельчука Апеляційний суд Житомирської області.

  Тож, чи дотримається керівник області Ігор Гундич обіцянки вимагати від голови Малинської РДА Дмитра Кисельчука заяви про звільнення? Чи не буде очільник області піддаватися тиску депутатів облради, які торгуватимуться з Гундичем про залишення посади голови РДА скандальному Дмитрію Кисельчуку?", - зазначено у матеріалі. 

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework