Правда від Ляшка, окуляри від Медведчука та інше: як кандидати готуються до підкупу виборців на Житомирщині

  Президент України Петро Порошенко, лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко, лідер Радикальної партії Олег Ляшко та "опозиціонер" Юрій Бойко почали перепис своїх житомирських прихильників, що потенційно може бути використано для підкупу виборців на виборах в березні.

 

  Про це розповіли відомі житомирські політологи та активісти в ході засідання клубу «Експерти Житомирщини» 4 грудня.

  "Радикальна партія по всій області випускає газету "Правда Ляшка" – і вона має забезпечити всіх абонентів безкоштовною газетою, а для цього потрібні їх персональні дані, адреси. І можна говорити, що це побудова такої класичної мережі", - пояснив політолог Володимир Піньковський.

  Згідно результатів дослідження, партія "Батьківщина" поки що концентрується лише на своїх старих кадрах – зв'язується з колишніми активістами, членами комісій – вони анонсують роботу на майбутніх виборах. Так само їм ставиться завдання - знайти всіх прихильників Тимошенко.

  Свою мобілізацію проводить і БПП – кампанію в Житомирі розпочали з роздачі масла і запрошень на концерт в офісі. На інших округах почався перепис агітаторів, яким обіцяють заплатити спочатку 1500 грн за список виборців, а потім 2000 за мобілізацію виборців на голосування - списки обіцяють перевіряти.

  Схоже, що представник Опозиційного блоку Юрій Бойко також матиме свою сітку в Житомирській області, зазначив Піньковский. Інсайдери повідомляють, що він може скористатись результатами того перепису виборців, який робить на своєму Малинському окрузі Віталій Журавський. Сам Журавський вже більше року роздає жителям свого округу безкоштовні окуляри в обмін на їх персональні дані. Журавський, як і Бойко, останнім часом зблизився з кумом Путіна Віктором Медведчуком, на каналі якого "Newsone" він регулярно з'являється в ролі експерта та ведучого і тому потенційно братиме участь в виборах від цих сил.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  Договорняк між "Нашою Рябою" та Ахметовим: стало відомо чому відсторонили "головного радикала Житомирщини" 

Маловідомий, але потужний: у Порошенка визначились з куратором кампанії на Житомирщині

 

 

Последнее изменение Понедельник, 10/12/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework