На секретаря міської ради здійснили фізичний замах

  Сьогодні, під час сесії Житомирської міської ради на секретаря  Житомирської міської ради Наталію Чиж було здійснено фізичний замах.

 

  Про це вона написала на своїй сторінці у Фейсбук.

  "Це замах на свободу слова. Я переконана, що це напряму пов’язано з моєю політичною діяльністю. Адже сьогодні на сесії піднімалось багато соціальних та земельних питань, які напряму пов’язані з вирішенням проблем житомирян.

  Прикро, що з кожним днем стає небезпечно жити тим, хто через власні принципи та переконання має мужність називати речі своїми іменами, захищає інтереси місцевих громад, бореться з корупційними схемами, заважає політичним договорнякам. Якщо чоловіки рахують, що на жінку можна вчиняти напади, то нехай вони дадуть собі оцінку хто вони є насправді. У міській раді створено між фракційне депутатське об’єднання «Рівні можливості», яке діє з метою активізації суспільного діалогу щодо забезпечення ґендерної рівності в різних сферах суспільно-політичного життя. Але в силовому протистоянні чоловіки та жінки однозначно не можуть бути рівними.

  Звертаюся до органів Міністерства внутрішніх справ, Прокуратури невідкладно розслідувати подробиці інциденту, встановити особи нападників, а також тих, хто дав їм вказівку напасти та притягти винних до відповідальності.

  І його виконавці, як і його замовники, обов'язково мають бути покарані. 

  Таким прицендентам не місце в країні, яка пережила Революцію Гідності.

  Заявляю, що навіть після фізичного тиску я не зміню свої принципи та переконання. Навіть коли псевдоактивісти хочуть підірвати роботу депутатського корпусу, ми маємо стояти на захисті прав та інтересів громади", - йдеться у повідомленні. 

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework