Січневі премії чиновників: Хоч кіл на голові теши

  Наші чиновники знову порадували нас піклуванням про себе коханих. В той час як зростають ціни на все і житомиряни ледь зводять кінці з кінцями, верхівка керівництва міської ради не забуває поповнити свої гаманці нашими грошима у вигляді премій. 30 січня міський голова видав відповідне розпорядження за № 67.

   Інформацію опублікували на сторінці ГО «Антикорупційний Рух Житомирщини» у Фейсбук. 

  "Не хочеться ставити риторичне питання: на скільки заслужені премії? Водночас, ми вважаємо, що житомиряни мають знати своїх «героїв» в обличчя. Отож найбільше заслужили на премії заступники міського голови та секретар міської ради Наталія Чиж. Вони отримають за січень аж по 300%. Якщо перевести це на гривні, загалом зарплата вищого керівництва складає близько 40 000 грн.

  Зазначимо, що Наталія Чиж та Матвій Хренов до приходу у владу займались власним бізнесом і прийшли працювати не на зарплату. (Чому? – інше питання). Тож люди вони не бідні. Але чи то з бізнесом проблема, чи просто шкода пройти повз гроші, якщо їх можна забрати – зрозуміти складно. І вже вкотре ми задаємося питанням: за що заступникам і секретарю такі премії, за які заслуги???

  На другому місці після заступників начальник та заступник начальника управління охорони здоров’я. Премія за січень для них складає 140%. Судячи з того, що у решті чиновників - начальників та заступників начальників департаментів та управлінь по 100% та 120% преміальних, медицина у нас за січень зробила найбільші зрушення. До речі, лікарям також видають премію в розмірі 100, але не %, а гривень і то раз на рік.

  Ми вже звертались до міського голови щодо доцільності такого преміювання його підлеглих. І отримали відписку про те, що «на даний час розробляються нові критерії для визначення ефективності роботи працівників виконавчих органів ради». Додамо, йшов третій рік роботи Сергія Сухомлина, а критерії досі розробляються. Пропонуємо преміювати чиновника, який розробить такі критерії, щоб житомиряни, читаючи про чергові 300% заохочення не обурювались нахабству наших чиновників.

  Міський голова, до речі, премії не отримує, і виглядає на фоні кабінетних нахаб нібито краще. Але з іншого боку, саме він ставить свій підпис під розпорядженням, тож навіть не будучи у списку, автоматично, збирає негатив на себе. 

  Чесно кажучи, всі ми, житомиряни, вже втомились читати про корупцію та захмарні незаслужені премії замість результатів їхньої роботи", - йдеться у повідомлені.

n 0202182 3

n 0202182 3

n 0202182 3

n 0202182 2

 

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework