НАЗК проведе повну перевірку е-декларації житомирського депутата

  НАЗК прийняло рішення провести повну перевірку е-декларації депутата-"батьківщинівця" Житомирської міськради Пидюри. Підставою для рішення НАЗК стала публікація Громадського руху ЧЕСНО "Найбільші землевласники Житомирської міськради - "батьківщинівці" і звернення юристів Bihus.info.

  22 грудня 2017 року Національне агентство прийняло рішення про проведення повної перевірки декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2016 рік, поданої Пидюрою Сергієм Михайловичем, - йдеться у відповіді НАЗК.

  Депутат у коментарі журналісту Громадського руху ЧЕСНО каже, що довідався про перевірку з інтернету і її подробицями не володіє.

  Я не знаю, що вони там провіряють або що там вони найшли… я точно так, як ви в інтернеті читав, що будуть перевірять… мабуть, вже корупціонерів переловили і найшли самого злосного, - відповідає Пидюра і по деталі перевірки радить звернутися до НАЗК.

  Нагадаємо, у рейтингу лендлордів Житомирської міської ради Сергій Пидюра (ВО "Батьківщина") опинився на першому місці, задекларувавши у родинній власності 28,3 га земельних ділянок під забудову.

  При цьому в депутата може бути конфлікт інтересів, оскільки він змінив комісію з питань житлово-комунального господарства та інфраструктури міста на постійну комісію з питань містобудування, архітектури та землекористування.

Джерело: www.chesno.org

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework