Посадовці з Олевська "прогуляли" 35 тисяч гривень з бюджету міста

  Керівництво Олевської об'єднаної територіальної громади на Житомирщині разом з народними депутатами й артистами влаштувало "гульню" по ресторанах і кафе міста Олевська та витратило на "святкування" з бюджету громади 35 000 гривень.

   Про це дізнались представники місцевого осередку "Стоп корупції".

   Активісти уже подали до Коростенської прокуратури заяву про злочин, який полягає в самоправстві, зловживанні владою або службовим становищем посадових осіб мерії м Олевськ.

  "Через 5 днів після гулянки вони провели ці гроші через Прозорро, і оплатили з рахунку міської ради.

  Ресторан "Магнат" – 18 338 грн.

  Ресторан "Панорама" – 12 293 грн.

  ПП "Шапорда" – 4190 грн.

  "З огляду на те, що Олевськ – це провінційне місто, і ціни в ресторанах  коливаються від 10 до 50 грн за 1 страву, то добре поїсти можна було за набагато меншу суму. А з огляду на те що, зарплата мера 30 000 грн в місяць, заступники отримують на 10% менше, артисти отримали гонорар 65 000 грн та й народні депутати теж не бідні люди. То прогулювати гроші громади – це дуже цинічний вчинок.

  Для більшого розуміння: об'єднана громада міста Олевськ охоплює 54 населених пункти і є однією з найбільших в Україні. До того ж в Олевської ОТГ є села, які за цілий рік не отримали від мерії навіть банки фарби. Обласна влада закриває очі на самоправство місцевих феодалів, тому у простих людей, надія тільки на правоохоронну систему та суди.

 Ми звертаємося до правоохоронних органів, щоб вони дали юридичну оцінку цьому епізоду та покарали винних", – зазначили активісти представництва "Стоп корупції" на Житомирщині.

Новини Житомира

Последнее изменение Четверг, 11/01/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework