×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Сергій Машковський готовий співпрацювати з нардепами, обраними від Житомирщини

5 листопада голова облдержадміністрації Сергій Машковський провів звітну прес-конференцію з нагоди ста днів діяльності на посаді.

«Оцінювати мою діяльність мають громада Житомирщини та Президент України. У свою чергу, я із вдячністю прийму будь-яку оцінку. Я намагаюсь роботи все, аби дійсно працювати на благо області, розвиваючи її», – зауважив керівник області, відповідаючи на питання журналістів.

Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

Крім того, голова зазначив, що готовий співпрацювати з народними депутатами, котрих 26 жовтня жителі області обрали до Верховної Ради України.

«Я готовий до співпраці з цими народними депутатами, адже вони обрані громадою нашої області. Як посадова особа я гарантую об’єктивне ставлення до роботи кожного із них. Їхнє основне завдання – працювати на благо Житомирщини, що, сподіваюсь, вони й робитимуть», – зауважив Сергій Машковський.

Посадовець також констатував, що на Житомирщині вибори відбулися на належному рівні з дотриманням усіх європейських демократичних принципів:

«Були певні проблеми на 64-му та 66-му виборчих округах, але нам вдалося локалізувати проблемні ситуації та не допустити жодних фальсифікацій і провокацій. Велика заслуга у цьому наших правоохоронних органів. Зрештою, результатом цих виборів стало чесне волевиявлення українського народу та жителів Житомирщини зокрема»

n0511141371

Інформаційне агенство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework