×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Суд відмовив в перерахунку голосів Жебрівському та Лабунській

Кандидати у народні депутати України по 63-му виборчому округу Анжеліка Лабунська та Павло Жебрівський звернулися до Житомирського окружного адмінсуду з вимогою провести перерахунок голосів у всьому окрузі.

«Обоє народних депутатів різних скликань, які під час нинішніх виборів програли самовисуванцю Олександру Ревезі, вважають, що під час підрахунку голосів відбулися фальсифікації. Однак, у судових засіданнях, які відбувалися у п’ятницю і на яких були присутніми наші журналісти, представники ні Анжеліки Лабунської, ні Павла Жебрівського доказів на підтвердження звинувачень надати не змогли. Ті аргументи, які представники все ж надали, суд оцінив як не вагомі і такі, котрі не вплинули на загальний підсумок голосування, - пишуть Бердичівські новини.

У зв’язку з цим у задоволенні обох позовів — і Анжеліки Лабунської, і Павла Жебрівського -  відмовили. Судове засідання за позовом Павла Жебрівського розтягнулося до третьої години ночі суботи.

Відзначимо, що на початку тижня Павло Жерівський вже звертався до цього ж суду з вимогою про перерахунок голосів на окремо взятих дільницях. Але до розгляду справа не дійшла - представники кандидата у подальшому відмовилися від своїх вимог і забрали позови.

n0311141296

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework