На Житомирщині поліцейські беруть під охорону виборчі дільниці

  29 жовтня в області відбудуться перші вибори депутатів сільських, селищних, міських рад 13 об’єднаних територіальних громад та сільських, селищних, міських голів. Напередодні їх проведення та безпосередньо у цей день поліцейські забезпечуватимуть безпеку та правопорядок у місцях розташування виборчих дільниць.

  У 9 районах області 29 жовтня відбудуться перші вибори у 13 новостворених територіальних громадах. Для їх проведення створено 273 виборчі дільниці.

  З метою забезпечення належної безпеки та правопорядку поліція області з 26 жовтня переходить на посилений варіант несення служби та виконуватиме додаткові завдання, пов’язані із охороною публічного порядку під час волевиявлення громадян.

  Так, приміщення територіальних та дільничних виборчих комісій з моменту завезення бюлетенів та іншої документації перебуватимуть під цілодобовою охороною правоохоронців.

  Також поліцейські працюватимуть в режимі посиленого патрулювання територій міст, сіл та селищ, де відбуватимуться вибори, та у складі слідчо-оперативних груп і груп швидкого реагування. У день волевиявлення правоохоронці працюватимуть поблизу місць розташування дільниць, аби вчасно реагувати на заяви про події та недопускати протиправних дій.

  - Загалом до виконання названих функцій ми залучаємо до тисячі поліцейських Житомирщини, аби забезпечити спокійний процес виборів та запобігти можливим провокаціям чи правопорушенням, - прокоментував заступник начальника ГУНП Артем Лисогор.

  Водночас поліцейські звертаються до жителів області із закликом проявити громадянську свідомість та зробити свій вибір, керуючись принципами законності, порядності і чесності. Не піддавайтесь на провокації ділків, які намагатимуться втягнути вас у брудні технології чи маніпуляції. Пам’ятайте, що кожному з нас жити у громадах, представників яких ми обиратимемо.

 

Відділ комунікації поліції Житомирської області

Новини Житомира


 

Последнее изменение Четверг, 26/10/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework