Як Житомирська міська рада планує розподілити більше 20 мільйонів гривень субвенції з державного бюджету?

  Сьогодні, 18 жовтня, відбулося засідання виконавчого комітету Житомирської міської ради, де розглядалося питання «Про розподіл субвенцій з державного бюджету». Як зауважив на початку своєї доповіді Сергій Геращук, начальник департаменту бюджету та фінансів Житомирської міської ради, сам проект рішення включає 20 мільйонів 29400 гривень.

  «Це, перш за все, кошти у розмірі 5 мільйонів 29 400 гривень на оплату праці медичних працівників, які дають змогу виплатити працівникам охорони здоров’я зарплату в жовтні. Разом з тим, аби виплати заробітну плату медикам до кінця року, буде потрібно ще 44,3 мільйони гривень.

  Решта коштів — сума 15 мільйонів гривень — субвенція з державного бюджету на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій. Тут є ряд позицій:

  ‒  придбання медичного обладнання для закладів охорони здоров’я (на суму 4 мільйони гривень);

  ‒ для потреб ЦМЛ №1 в Житомирі (5 мільйонів гривень);

  ‒ роботи з реконструкції підземного переходу на Проспекті Миру в місті Житомирі (1 мільйон гривень);

  ‒ дві суми на придбання автотранспорту: 2,4 мільйони гривень — на придбання сміттєвозу для нашого комунального підприємства, 2,6 мільйони гривень — на придбання автобусу для ФК “Полісся” Житомирської міської ради.

  В цілому, як я і зазначав, додаткові субвенції, які пропонується затвердити в складі міського бюджету — 20 мільйонів 29400 гривень. Прошу підтримати цей проект рішення», — доповів Сергій Геращук.

  «Як було вже відомо ще на минулому виконкомі, три народних депутати (ред. Олексій Ленський, депутат від “Радикальної партії Олега Ляшка”, від БПП — Борислав Розенблат, а від “Народного Фронту” — Вадим Клименко) допомогли Житомиру. Наше місто отримало ще 15 мільйонів гривень, додатково до цих 20 мільйонів, про які попередньо розповів Сергій Геращук. Гроші потрібно приймати, тож ставлю на голосування цей проект рішення. Хто за?», — запитав Житомирський міський голова Сергій Сухомлин. У відповідь члени виконкому проголосували за цей проект рішення. 

Новини Житомира


  

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework