Скільки Житомирська міська рада витрачає на ЗМІ та хто отримує найбільше?

  Висвітлювати діяльність місцевої влади, безумовно, потрібно. Звісно, що є офіційний сайт Житомирської міської ради, але ж багато новин про діяльність наших депутатів, про важливі події в житті міста ми дізнаємося не лише з нього, а й з інших джерел, серед яких: сайти, телеканали, радіостанції.

   Тож цікаво, скільки отримують місцеві ЗМІ за висвітлення діяльності міського голови, посадових осіб та депутатів Житомирської міської ради, а також виконавчого комітету міської ради.

  За повідомленням інтернет-порталу «Інсайдер Житомира», цього року міська влада виділить з місцевого бюджету 95 тисяч гривень для ЗМІ, аби там висвітлювали її діяльність.

  Вже підписані договори про надання послуг з теле- та радіомовлення з трьома підприємствами: ТОВ «Ростмедіа.ТВ», ТОВ «Медіа-Проспект» і ТОВ «ТРК «СОЮЗ-ТВ».

  У договорі, підписаному, з ТОВ «Ростмедіа.ТВ», яке надаватиме послуги через сайт Житомир.info, йдеться про те, що вартість послуг становить 30 тисяч гривень. Документ підписано 6 червня цього року, а діятиме він до кінця поточного року. Зазначимо, що власником ресурсу є Євгеній Яремчук. Він – наближена особа до заступника міського голови Матвія Хренова. Що між ними спільного? Все просто: вони мають спільний бізнес – «Центр реабілітації та здоров’я спини "Відновлення"». Нині корпоративні права на цей заклад належать дружині Матвія Хренована Олені, адже, ставши чиновником, він передав їх дружині. А от Євгеній Яремчук в реєстрі юридичних осіб продовжує бути засновником підприємтсва.

  ТОВ «Медіа-Проспект», за договором, теж отримає 30 тисяч гривень. Його власником є депутат минулого скликання Житомирської міської ради Михайло Пухтаєвич. Оскільки гостями ефірів телеканалу «СК 1» нерідко стають місцеві депутати, з'являється багато сюжетів, знятих в приміщенні міської ради, то зовсім не дивно, що міська рада уклала договір з ТОВ «Медіа-Проспект».

  Найбільше серед цих трьох товариств з обмеженою відповідальністю отримає ТОВ «ТРК "СОЮЗ-ТВ"». За висвітлення діяльності місцевої влади цей телеканал отримає 35 тисяч гривень. У цьому випадку договір також діє до кінця 2017 року. Зауважимо, що один із власників телеканалу «СОЮЗ-ТВ» – перевізник та колишній депутат міської ради Олег Бабкін. Він, до речі, обслуговує житомирських пасажирів на маршрутах №4 та №10. А з квітня минулого року Бабкін є ще й радником міського голови Сергія Сухомлина.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework