У Житомирі завершилася позачергова сесія міської ради

  Сьогодні, 14 вересня, у Житомирі відбулася двадцять п’ята (позачергова) сесія міської ради сьомого скликання. За підсумками засідання, з урахуванням пропозицій постійних комісій, прийнято ряд важливих рішень.

   А саме: внесено зміни та доповнення до рішення міської ради від 16.03.2016 №167 «Про затвердження Програми розвитку міського громадського транспорту м. Житомира на 2016-2018 роки». Даним рішенням 12 млн. грн. буде спрямовано на заробітну плату працівників ЖТТУ, 11 млн. грн. - на технічне переоснащення автоматизованої системи оплати за проїзд, зокрема: закупівлю валідаторів. У тому числі, на 2,6 млн. грн. планують закупити валідатори, які будуть здавати в оренду приватним перевізникам.

  За словами заступника міського голови Дмитра Ткачука: «Було закуплено 180 одиниць переносних терміналів. В кожній одиниці транспорту такий термінал залишиться, але перейде в кабіну водію. У нас сьогодні 110 одиниць рухомого складу тролейбусів та 20 одиниць трамваїв. Решта мобільних валідаторів буде використовуватися в торгових мережах для поповнення карток на проїзд. Ще певна кількість валідаторів буде у контролерів».

  Депутати прийняли рішення про погодження договорів про реструктуризацію заборгованості за спожитий природний газ між комунальним підприємством «Житомиртеплокомуненерго» Житомирської міської ради, ДК «Газ України» та НАК «Нафтогаз України» на умовах: Житомирська міська рада гарантує виконання комунальним підприємством «Житомиртеплокомуненерго» Житомирської міської ради зобов'язань за Договорами на суму заборгованості, що підлягає реструктуризації (крім суми заборгованості з різниці в тарифах, погашення якої здійснюється за рахунок видатків державного бюджету), а саме: по ДК «Газ України» 34 351 061(тридцять чотири мільйони триста п’ятдесят одна тисяча шістдесят одна гривня 00 копійок); по НАК «Нафтогаз України» 25 000 000 (двадцять п’ять мільйонів гривень 00 копійок).

  Також внесено зміни: до рішення міської ради від 28.12.2015 № 38 «Про затвердження Програми благоустрою та розвитку комунального господарства міста Житомира на 2016-2018 роки», до рішення міської ради від 21.12.2016№491 «Про міський бюджет на 2017рік» тощо.

Прес-служба міської ради

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework