Житомир звернувся до міст Чехії про встановлення побратимських відносин

  Житомирський міський голова Сергій Сухомлин разом з Надзвичайним і Повноважним послом Чеської Республіки Радеком Матулою та головою Житомирської спілки волинських чехів Людмилою Чижевською підписали листа на ім’я Асоціації міст Чехії про сприяння у встановлені побратимських відносин з одним з міст Чеської Республіки.

  Під час робочої зустрічі сторони обговорили майбутню співпрацю: культурним обміном, закладів освіти та залучення інвестицій.

  «Житомир дуже зацікавлений у налагодженні тісної співпраці з містами Чехії. У нашому місті велика чеська громада. Чехи завжди вносили свій вклад в розвиток міста і залишили у ньому свій значний слід»,- наголосив Сергій Сухомлин.

  Посол Чеської республіки подякував міському голові за запрошення та пропозицію поглиблення стосунків між громадами.

  «Ми обов’язково будемо працювати на поглибленні наших стосунків у всіх сферах. Для чехів дуже важливе налагодження теплих братерських стосунків між нашими містами»,  - підкреслив посол Чехії  Радек Матула.

  Нагадаємо, що у п’ятницю,8 вересня, між Житомиром та Кутаїсі буде підписано меморандум про партнерські стосунки та співпрацю. 

Прес-служба міської ради

Новини Житомира

 

Последнее изменение Вторник, 05/09/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework