×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Найбільше порушень на Житомирщині ОПОРА зафіксувала на виборчому окрузі № 66

Одним із найпроблемніших округів на Житомирщині являється Одномандатний виборчий округ № 66 з центром у м.Малин. За день до початку голосування  постановою ЦВК булозамінено голову та заступника ОВК  ВО №66. Також у Громадянській мережі ОПОРІ зазначають, що протягом дня ДВК вчасно не повідомляли ОВК про явку виборців.

«До ОВК бюлетені здали близько 25 дільниць проте сервер не пропустив жодної. Як повідомив спостерігач ОПОРИ,  голова комісіїСтрукова Людмила Володимирівнастверджує, що система працює. На дзвінки голова не відповідає. В ОВК сформувалась черга», - про це повідомляють спостерігачі.

Нагадаємо, вранці голова ОВК не пускала спостерігачів ОПОРИ у приміщення поки не приїхала міліція.

Також, координатор виборчих програм Громадянської мережі ОПОРА у Житомирській обл. Жанна Чмут повідомила, що на цьому ж виборчому окрузі члени ДВК переписували протоколи у приміщенні ОВК та привезли з собою печатку.

Окрім цього, Жанна Чмут, повідомила, що ВО 67, а саме у селі В. Піч було скоєно напад на спостерігачів ОБСЄ.

Певні проблеми виникли і на ВО 65 із центром у Новоград – Волинському. ДВК 180657 - до усіх заяв (більше 40) щодо голосування на дому не додано медичних довідок, натомість існує одна довідка з місцевого ФАПу на усі 40 з лишком прізвищ.

Окрім цього, спостерігачі ОПОРИ зазначають про факти масового переписування протоколів, їх зафіксували у кожному виборчому окрузі.ОВК після перевірки протоколів у системі «Вибори» значну частину відправляють на уточнення.

У ВО № 67 (Чуднів) спостерігач ОПОРИ зафіксував одинадцять ДВК, які переписували протоколи. У ВО № 65 (Новоград-Волинський) спостерігач не встигає фіксувати номери дільниць, які займаються «роботою над помилками». Така ж ситуація і у ВО № 66 (Малин) та ВО № 64 (Коростень). У ВО № 62 (Житомир) голова ДВК № 181444 штампувала документи прямо на столі, де сидять члени ОВК, а потім переписувала протоколи на підвіконні.

n2710141199

n2710141199 1

Последнее изменение Понедельник, 27/10/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework