×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.
JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

Лідер партії «Самопоміч» А.Садовий та командир батальйону «Донбас» С.Семенченко сьогодні у Житомирі (Оновленно Відео)

{jcomments on}Сьогодні (23.10) у Житомирі з робочим візитом мер м.Львова та лідер партії «Самопоміч» А.Садовий та командир батальйону «Донбас» С.Семенченко.

Після зустрічі з трудовим колективом Житомирської обласної дитячої лікарні А. Садовий, С. Семенченко, Г.Гопко, кандидат в народні депутати по 62 округу Наталія Чиж, представники регіонального осередку «Самопомочі» та активісти м.Житомира провели неформальну зустріч з настоятелем Свято-михайлівського собору о. Богданом та мирянами собору.

Треба відзначити дружню атмосферу вказаних зустрічей – без провокаторів, з безпосереднім спілкуванням з мешканцями Житомира, з конкретними відповідями на поставлені питання. На відміну від інших кандидатів у народні депутати та лідерів партій, що відвідували Житомир, під час спілкування з Садовим та Н.Чиж не відчуваєш фальші, речі та персони називаються своїми іменами.

На диво львів’янин Садовий надзвичай поінформований про проблеми Житомира та дає реальні пропозиції, як змінити систему та покращити життя звичайних мешканців Житомира.

В свою чергу Семенченко поділився планами створення на теренах нашого регіону підрозділу Української військової організації, лідером якого є Семенченко та висвітлив реальну ситуацію на Донбасі – без окозамилення та фальшивих масок.

Наш журналіст Тичина Іван зміг взяти ексклюзивне інтерв’ю у А.Садового в якому останній розповів про своє життя, політичну кар’єру та плани на майбутнє.

Робочий візит Садового до Житомира продовжується, в планах останнього зустрічі з колективами підприємств, жителями та активістами міста та журналістами регіональних ЗМІ.

DSC 0115

DSC 0117

DSC 0121

DSC 0123

DSC 0124

DSC 0125

DSC 0126

DSC 0128

DSC 0129

DSC 0130

DSC 0131

 

 

Последнее изменение Понедельник, 27/10/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework