×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Сьогодні громадський рух ЧЕСНО організовує зустріч із кандидатами у депутати, аби визначити з якими намірами вони йдуть до Верховної Ради

Громадський рух ЧЕСНО на Житомирщині, в рамках програми «Чесна Рада», розпочинає публічні та відкриті зустрічі з кандидатами в народні депутати до Верховної Ради України VIII скликання.

Кандидатам в народні депутати, на паритетній основі, будуть надані рівноправні можливості дати відповіді на низку запитань підготовлених рухом ЧЕСНО в присутності медіа.
Вже сьогодні виборці та громадськість мають чітко знати, з яким намірами йдуть до Верховної Ради обранці з Житомирщини, які ролі та функції будуть виконувати в разі обрання народними депутатами!

Сьогодні відбудеться зустріч із кандидатами у народні депутати України по виборчому окрузі № 67.

11.00, майдан Корольова, 12, прес-клуб на 2-му поверху.
Після спілкування з модераторами руху ЧЕСНО в режимі запитання-відповідь журналісти зможуть також задати запитання на будь яку тематику.
В рамках зустрічі кандидатам в народні депутати України буде запропоновано підписати МЕМОРАНДУМ про співпрацю з громадським рухом ЧЕСНО в якому висунуто низку загальноприйнятних громадських вимог до майбутніх народних обранців.

n2110141120

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework