КОГО ЛЮСТРУЮТЬ ЖИТОМИРЯНИ або "Єфремов повинен бути мертвим" (додано нові фото 20.10.14)

Тема люстрації на даний час не менш актуальна, ніж війна на Сході. Про це ми чуємо на всіх телешоу, цього вимагає громадськість, про це нам трактує щойно прийнятий закон.

В Житомирі також це питання стоїть чи не першим «на порядку денному». Якщо раніше люстрацією фактично займались активісти громадських рухів, то під час виборчої кампанії до люстрації приєднався і загал. В багатьох містах громадськість «люструє» можновладців шляхом сміттєвих баків, в Житомирі політична сила «Самопоміч» запропонувала інший варіант.

В місцях найбільшого скупчення громадян встановлені борди, з яких кожен може отримувати інформацію по ключовим питанням: що таке люстрація, хто під неї підпадає, міжнародний люстраційний досвід країн Сх.Європи. Серед іншого громадянам пропонують написати свої «люстраційні списки».

Результати такої «громадської люстрації», в принципі, нас не здивували – серед житомирського «політбомонду» найпопулярнішими стали: Дебой, Півоварова, Бобер, Самборський, Розенблат, Кучик, Рижук, Шелудченко.

Також достатньо прізвищ політиків «загальнодержавного розливу». Оригінально висловився гість міста (Максим з Луганська): «Єфремов повинен бути мертвим»...

Допоки «Самопоміч» встановлює громадську думку та формує «розстрільні списки», нам лишається тільки чекати та вірити... ну й самим пропонувати на бордах наші пропозиції до люстрації... 

 

Ще дві фото від 20.10.14

 

 

Последнее изменение Понедельник, 20/10/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework