×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Андрія Озерчука зняли з виборчих перегонів, але з ним цього рішення не погоджували

По ВО №64 (Коростень) партія «Народний фронт» зняла кандидата у депутати Андрія Озерчука, а по ВО №66 (Малин) партія  «Блок Петра Порошенка» зняла Михайла Пухтаєвича, щоб не допустити перемоги на виборах колишніх представників Партії регіонів.

Така інформація з’явилась на офіційному сайті «Народного фронту» та Блок Петра Порошенка, - про це повідомляє Громадська Мережа «ОПОРА».

На сайті «Народного Фронту» зазначено: «округ №64 – знято Андрія Озерчука, для того щоб не пройшов регіонал Володимир Пехов».

Сам Андрій Озерчук каже, що такі зміни з ним  не погоджували:«Народний фронт» зняв не погодивши зі мною. Громадськість 64 виборчого округу возмущена цим рішенням. А на сайті Народного Фронту була заява, що знято Озерчукана користь демократичного кандидата. Я не рахую Арешонкова демократичним кандидатом. Зібрався штаб, мене запросила громада і можливий зрив виборів».

Руслан Годований, перший заступник керівника виборчого штабу «Народного фронту» в Житомирській області каже:«Озерчука було знято рішенням з’їзду партії  «Народний Фронт. Ми його повідомляли і переконували, але він не до кінця згодний. Але це амбіції.  Ми вважаємо, що перемога над Пеховим та Журавським має бути першочерговою ніж амбіції. Влада має чиститись. І Блок Петра Порошенка пішов нам на зустріч, теж зняли свого кандидата».

В штабі партії «Блок Петра Порошенка» в Житомирській області інформацію про зняття кандидата Михайла Пухтаєвича не коментують. Посилаються наофіційний сайт партії, але інформацію не підтверджують і не спростовують.

Варто зазначити, що насайті «Народного Фронту» наведено коментар кандидата у народні депутати Мустафи Найєма:«Блок Петра Порошенка зняв двох  кандидатів, аби не пройшов Віталій Журавський, проти нього буде кандидат від «Народного фронту» Дзюбик Павло і буде знято Олександра Давтяна,  щоб не пройшов Володимир Скоробагач, на користь кандидата від «Народного фронту».

В свою чергу Віталій Журавський зазначає:«Це їх право, ми не порушуємо права інших політичних сил».

Від Блоку Петра Порошенка по Коростенському округу балотується перший заступник голови Житомирської обласної ради Володимир Арешонков.

Прес-служба Володимира Пехова висловила свій коментар стосовно таких змін:«Інформація про зняття кандидата в народні депутати Андрія Озерчукау виборчому окрузі № 64 не стала для нас несподіванкою. Загально відомо, що рейтинг Андрія Озерчука серед виборців і так був невисоким. Не виключаємо, що зняли цього кандидата у тому числі через ведення ним брудної, наклепницької та агресивної кампанії.Інший кандидат в народні депутати Володимир Арешонков був членом партії Віктора Медведчука (СДПУ(о)), якого всі демократичні сили ще з часів президентства Леоніда Кучми звинувачували у відстоюванні московських інтересів»

n1510141030

Последнее изменение Четверг, 16/10/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework