×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Син Литвина пропонував бабусям по 100 гривень за голос: проводиться розслідування. Відео

Правоохоронці проводять перевірку повідомлення про підкуп виборців представниками кандидата Івана Литвина, який балотується у Житомирській області у окрузі №66 (центр – Малин).

Відповідне повідомлення опубліковане в ГІС "Вибори-2014" на сайті Міністерства внутрішніх справ, - повідомляє ipress.ua.

"13 жовтня у смт. Народичі Житомирської області до райвідділу надійшов рапорт працівника цього відділу про те, що 11 жовтня в с. Норинці Народицького району невідома особа від кандидата у народні депутати України самовисуванця по одномандатному виборчому округу № 66 Литвина І.В. здійснювала підкуп виборців. Проводиться перевірка", - інформують правоохоронці.

Нагадаємо, що Іван Литвин – це син екс-спікера Верховної Ради Володимира Литвина, який теж балотується у Житомирській області – округ №65 (центр – Новоград-Волинський).

В той же час член партії "Демократичний Альянс", депутат Київської міської радиГалина Янченко на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook написала про підкуп виборців представниками Івана Литвина у Радомишлі.

"Щойно в Радомишлі Житомирської області виявили схему з підкупом виборців. Штаб ‪‎Литвина запрошує місцевих бабусь на зустріч і видають по 100 грн за голос на виборах. Є відео з підтвердженням", - написала Галина Янченко 11 жовтня.

Та додала, що на Відео 1 місцеві бабусі підтверджують, що прийшли на зустріч, на якій їм мають, "щось дати". На відео записано, як вони підтверджують, що попереднім групам роздавали по 100 грн.

"На Відео 2 ця ж група бабусь розмовляє з двома штабістами. Штабіст 1 огрядний чоловік в червоному светрі. Штабістка 2 жінка з короткою стрижкою прямо за ним. На відео штабісти повідомляють бабусям, що зустріч перенесена на понеділок, бо зранку цього дня контору накрила міліція. Але гроші будуть, головне віддати свій голос", - йдеться у повідомленні.

n1410141016

Последнее изменение Вторник, 14/10/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework