×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Житомирщині кандидат в нардепи для власного піару використовує сайт райдержадміністрації

На офіційному сайті Черняхівської районної державної адміністрації опубліковані матеріали про заходи, які ініціював  кандидат в народні депутати Дзюблик Павло Володимирович, який  одночасно є  головою Черняхівської РДА.

Про це повідомляє Громадянська мережа ОПОРА у Житомирській області.

На сайті розміщений матеріал із заголовком «Павло Дзюблик відкрив юридичні приймальні для воїнів АТО». Приймальні знаходяться  за адресами районних штабів «НАРОДНИЙ ФРОНТ». Варто зазначити, що Павло Дзюблик є висуванцем від політичної партії «НАРОДНИЙ ФРОНТ» по ВО №66 з центром в м.Малин.

Також на сайті є повідомлення: «Павло Дзюблик оголошує конкурс молодих художників «Намалюй Україні мир!». В повідомленні кандидат звертається до дітей із закликом взяти участь в конкурсі малюнків та намалювати Україні мир. Під матеріалом підпис: Павло Дзюблик, кандидат у народні депутати України.

Сам Павло Дзюблик про публікації не знає і вважає це непорозумінням: «Вперше про це чую, я це питання вирішу і матеріал швидко звідти знімуть. Це непорозуміння».

Використання сайту можна визначити як порушення ч. 22 ст. 74 ЗУ «Про вибори народних депутатів України»: «Кандидатам у депутати забороняє використовувати для проведення передвиборчої агітації службовий транспорт, зв’язок, устаткування, приміщення, інші об’єкти та ресурси за місцем роботи, службові чи виробничі наради, збори колективу».

n101014953 1

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework