×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Радник глави МВС Антон Геращенко розповів, що Янукович, Пшонка і Азаров отримали громадянство Росії

Президент Росії Володимир Путін секретним указом "нагородив за вірну службу" екс-президента Віктора Януковича, колишнього прем'єра Миколу Азарова та екс-генпрокурора Віктора Пшонку.

Про це повідомив радник глави МВС Антон Геращенко, - про це повідомляє ТСН.

Він наголосив, що стати громадянами Росії змогли не тільки колишні українські політики, але й їхні родини. Такі "почесті" вони отримали в якості винагороди від Путіна.

"За інформацією з оперативних джерел я дізнався, що громадянство зрадникам України було надано окремим секретним указом президента Росії Путіна в якості нагороди за вірну службу з розвалу національної безпеки, оборони, системи правопорядку і економіки. Азарову, Пшонці, Януковичу та їхнім сім'ям за зраду інтересів України, вакханалію беззаконня і розстріл власних громадян, Путін дав російське громадянство", - йдеться у повідомленні Геращенка.

Він також додав, що тепер Янукович, Азаров та Пшонка разом з їхніми рідними можуть почувати себе "сухо і комфортно", адже Росія за Конституцією своїх громадян нікому не видає, навіть якщо вони серійні вбивці та маніяки.

n031014855

Последнее изменение Пятница, 03/10/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework