×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Троє житомирських депутатів, котрі голосували за диктатуру знову балотуються до парламенту

Згідно з даними сайту ЦВК,до Верховної Ради VIII скликання балотуються 127 депутатів, які голосували за «диктаторський закон» 16 січня, з них 39 кандидатів балотуються  за списками партій.

Найбільше таких кандидатів у списку «Опозиційного блоку» - 15: На другому місці список Комуністичної партії України - 13 кандидатів: На останньому місці – партія Сергія Тігіпка «Сильна Україна», де нараховується 11голосувальників за закон 16 січня. Також 88 кандидатів, що голосували за так званий «закон диктатури» 16 січня, висуваються в одномандатних виборчих округах,- про це повідомляє Рух ЧЕСНО.

Найбільше таких кандидатів балотується у Харківській області – 13. На другому місці Дніпропетровська  - 11 кандидатів. У Донецькій області – 9, у Запорізькій – 7. Луганській, Одеській та Черкаській – по 5. У Миколаївській та Чернігівській – по 4. У Волинській, Житомирській, Київській та Хмельницькій – по 3. У Вінницькій, Закарпатській, Кіровоградській, Полтавській, Сумській, Херсонській – по 2. У Чернівецькій області – один кандидат.

Житомирщина в цьому списку представлена трьома кандидатами: Володимир Пехов, Віктор Развадовський і Володимир Литвин.

Водночас, низка народних депутатів чинного скликання Верховної Ради України, які висуваються на цих парламентських виборах, згодом написали заяви із спростування свого голосування за «диктаторський закон».

n021014840

n021014840 1

Последнее изменение Пятница, 03/10/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework