×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

В очільника області офіційно новий заступник

Відповідно до розпорядження голови облдержадміністрації Сергія Машковського №346-к від 22.09.2014р. В’ячеслава Івановича Поліщука призначено на посаду заступника голови – керівника апарату обласної державної адміністрації з посадовим окладом згідно з штатним розписом з 23 вересня 2014 року.

Про це повідомляє прес-служба ОДА.

Нагадаємо, що в серпні відбулося громадське обговорення кандидата на посаду заступника голови облдержадміністрації Вячеслава Поліщука.

Довідково: Вячеслав Поліщук народився у 1969 році у Кіровоградській області, закінчив Херсонський національний технічний університет, отримавши вищу освіту за спеціальністю «Переробка, стандартизація і сертифікація продукції легкої промисловості», та Національну академію державного управління при Президентові України, здобувши кваліфікацію магістра державного управління. Працював начальником відділу економічної безпеки банку АПБ «Україна», головою правління ВАТ «Коростишівське АТП 11842», директором Коростишівського ДП «Міськрембуд». З 2011 року – депутат Житомирської обласної ради.

n250914702

Последнее изменение Четверг, 25/09/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework