×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі створили Центр допомоги військовим

У Житомирі розпочинає роботу Центр волонтерської допомоги «Сила Людей», де учасникам АТО надаватимуть гуманітарну, правову та психологічну допомогу. Відтепер усе, що передаватимуть люди для військових - звозитимуть до центрального складу. І вже там продукти, речі та амуніцію сортуватимуть, пакуватимуть у ящики, обліковуватимуть та за заявками батальйонів доставлятимуть на передову особисто в руки.

Пише сайт «0412.ua».

За словами ініціаторів центру, для зручності, у найбільших мікрорайонах обласного центру щодня працюватимуть намети, де кожен бажаючий зможе отримати список потреб військових або принести необхідні речі.

- Кілька місяців поспіль ми організовували різні акції зі збору гуманітарної допомоги на підтримку наших хлопців, які виконують бойові завдання у ході АТО. Збирали продукти харчування, воду, одяг, засоби особистої гігієни, амуніцію, шили медичні аптечки і особисто доставляли все це на Схід, - передає прес-служба центру. - На сьогоднішній день, офіс завалений аптечками, ліками, засобами захисту, посилками та гуманітарною допомогою. Це, звісно, дуже радує. Але й разом із тим вже не вистачає місця де працювати та зібратись волонтерам. Тому, щоб мати можливість ще більше допомагати та збільшити волонтерський рух у Житомирі, ми вирішили організувати щось на зразок єдиного центру допомоги армії.

Вчора вже почав працювати перший мобільний намет Центру. А днями, 24 вересня, організатори обіцяють й відкриття головного приміщення Центру волонтерської допомоги, який знаходиться за адресою м. Житомир, вул. Вітрука, 9В. Замість урочистого відкриття у Центрі відбудеться благодійний аукціон, до організації якого вже долучилося чимало житомирських організацій та волонтерів. Зокрема, МГО «АРТ-Село», Житомирська обласна літературно-мистецька студія ім. М.Клименка,  Мистецька гільдія «Неабищо», Міжнародне братство Юрка Гудзя, громадський рух «За нашу свободу» та відома житомирська волонтерка Юлія Толмачова.

n220914648

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework