×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Вивчити англійську з нуля реально!

Чомусь лише у 25 років я зрозуміла, що мені потрібно вивчити англійську мову, щоб отримати кращу роботу.

a06071501 1Зрозуміло, що спочатку намагалась вивчити самостійно, але лінь бере верх, тай результату не бачила.

Потім подумала, що краще записатись на курси, так буде набагато ефективніше. Почала шукати в Інтренеті, запитувати у знайомих, де краще вчити іноземні мови. І дехто з колег порадив школу англійської мови на Київській, 75. Ввела в пошук «Курси англійської мови в Житомирі» і Google одразу видав «My English School».

На сайті школи вказано, що перше пробне заняття безкоштовне. Тому чому б не перевірити? На вході мене зустріли привітні адміністратори та викладачі, які розповіли про особливості навчання.

Як виявилось я не такий профан у англійській. Рівень у мене був базовий, тому за пів року регулярних занять двічі на тиждень я засвоїла весь матеріал. На курсах централізовано закуповують підручники. Викладачі дуже класні, цікаво розповідають. Заняття пролітає надзвичайно швидко. Групи невеликі, 5-7 осіб, але це дозволяє нормально спілкуватися та плідно працювати в команді. 

Пів року пролетіли так швидко, що я вирішила походити ще. І вивчати англійську все глибше та глибше. Буквально після завершення навчання мені запропонували престижну роботу в Києві, бо я вільно спілкувалась на співбесіді англійською!

Щодо вартості, то не найвища ціна в Житомирі. Але чесно кажучи, краще заплатити в місяць кількасот гривень та досконало оволодіти секретами іноземної мови, ніж роками вчити самостійно і не дійти до успіху.

Хочу подякувати колективу «My English School» за захоплююче навчання та допомогу в отриманні роботи моєї мрії. Рекомендую всім, хто хоче знати досконало англійську саме ці курси!

Ваш постійний читач – Оксана Безсмертна

a06071501 2

a06071501 2

Прочитано 4450 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework