Єгиптянин Ахмед Кінаві сам вивчив українську – переїхав до Житомира і навчає дітей фрістайлу

  Ахмед Кінаві 5 років тому переїхав в Україну з єгипетського міста Гіза ­– сам вивчив українську мову та 4 роки навчає дітей фрістайлу – танцювальним імпровізаціям, які включають в себе різні стилі. В "I Sports Zone" вихованці Ахмеда опановують елементи акробатики, гімнастики, брейк-дансу та виконують силові навантаження.

   Кореспондентам Суспільного Ахмед розповів, що тренує житомирських дітей та підлітків з 2016 року. Сам він спортом почав займатися змалку – прикладом у цьому для нього став його батько:

  "Він був легендою спорту – дуже сильний. І вчив мене. Діти, які вчилися зі мною в школі, вони були на вулиці і нічого не робили. А я в цей час вже побував на п'яти чемпіонатах. Я щось вже зробив, а вони – ні. Спортом я займаюся з чотирьох років – починав з кунг-фу, далі гімнастика, тхеквондо. Згодом я зрозумів, що тато був правий. Зараз я – майстер спорту".

Єгиптянин Ахмед Кінаві переїхав до Житомира – сам вивчив українську і тепер навчає дітей фрістайлу  Тренерством Ахмед Кінаві займається з 16 років. Каже, аби дітям було цікаво, заняття треба урізноманітнювати. Тому його програма включає в себе фітнес, стрейчинг, базові силові навантаження, елементи акробатики, гімнастики та брейк-дансу.

  "До цього я робив розтяжку, – розповідає Ігор Комар, який займається фрістайлом 4 роки. – А зараз мені потрібна фізична сила, щоб виконувати більше елементів для різних трюків. Я роблю це для того, аби довести собі, що я можу це зробити".

  "Мені подобається цей вид спорту, – говорить Владислав Сімонок. – Можна займатися і в залі, і на вулиці. Тут я можу проявляти свої здібності, виражати себе".

 

  Ще одна вихованка Ахмеда Інна Мартинюк, яка почала займатися фрістайлом 3 місяці тому, каже, що й сама вже бачить прогрес, бо тепер може виконувати ті трюки, які раніше не вдавалися.

Єгиптянин Ахмед Кінаві переїхав до Житомира – сам вивчив українську і тепер навчає дітей фрістайлу  Ахмед Кінаві розповідає, що уважно стежить за прогресом вихованців, і якщо його немає – змінює програму. А щоб перевірити наскільки дієвими є заняття, кожні два місяці влаштовує іспити.
Єгиптянин Ахмед Кінаві переїхав до Житомира – сам вивчив українську і тепер навчає дітей фрістайлу  Для брейку в залі є спеціальне покриття, а гімнастичні та акробатичні вправи виконують на м'яких матах і матрацах. Зі слів Ахмеда, своїх вихованців він завжди підстраховує. З дітьми та підлітками спільну мову, каже, знаходить легко і пишається тим, що допомагає їм поставити мету та впевнено до неї йти:

  "Батьки не бачать, що там їхні діти роблять на вулиці – може, курять або ж щось п'ють. Це не добре. А коли батьки приводять дитину на тренування, то вона зайнята спортом. Вранці школа, далі уроки, тренування – вона втомлюється і добре потім спить. При тому, що робить щось хороше для свого життя".

  На завершення тренування дітям пропонують пограти в рухливі ігри, аби вони не втомлювалися від постійних фізичних навантажень.

Єгиптянин Ахмед Кінаві переїхав до Житомира – сам вивчив українську і тепер навчає дітей фрістайлу  Цієї суботи, 26 вересня, Ахмед Кінаві планує повезти команду юних фрістайлерів на міжнародні спортивні збори у Київ.

 Новини Житомира

 

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework