У Житомирі встановили рекорд України з висадки троянд за обмежений час. ВІДЕО

  1 серпня у Житомирі більше 200 жителів мікрорайону Малікова встановили рекорд України, висадивши 571 кущ троянд за 15 хвилин 7 секунд. Такий рекорд в країні встановлено вперше.

   Про це Суспільному розповіла співорганізаторка заходу Тетяна Онопрієнко. За її словами, найшвидше троянди висадили мешканці будинку Малікова, 28. Вони висадили 30 кущів за дві хвилини:

  "Раніше троянди висаджували комунальники, а не жителі мікрорайону. Ми запропонували таку ідею людям і вони відгукнулися. О 12 годині у нас початок і всі починають висаджувати квіти. Потім учасники, як тільки впораються, надсилають мені смс-повідомлення. І так ми чекаємо поки остання група надішле повідомлення, після чого фіксуємо час посадки троянд".

У Житомирі встановили рекорд України з висадки троянд за обмежений час  Останнє смс-повідомлення про висадку троянд організатори отримали через 15 хвилин 7 секунд від старту. Цей показник зафіксувала представниця Книги Рекордів України Юлія Бичай:

  "Мною зафіксовані наступні результати: кількість висаджених кущів троянд становить 571 штуку, витрачений на це час – 15 хвилин 7 секунд. Це означає, що рекорд встановлено".

  Троянди для мікрорайону подарував розподільник декоративних рослин, каже його представник Олексій Єрмаков:

  "Це чайна роза. Кущ буде рости при поливі. Це дуже гарні троянди різних сортів, різнобарвних кольорів".

У Житомирі встановили рекорд України з висадки троянд за обмежений час  Загалом участь у встановленні рекорду взяли понад 200 людей з 17 багатоповерхівок. Учасниця заходу Ніна Кирильчук каже, що пишається своїм мікрорайоном:

  "Ці трояндочки, як символ нашого мікрорайону, будуть цвісти, квітнути, радувати око. І нехай увесь Житомир нам заздрить".

  Ще одна учасниця заходу Світлана Лесик каже, що такі акції об’єднують людей:

  "Для нас дуже важливо, щоб жителі мікрорайону були згуртовані. Ми хочемо, щоб наше місто було сприятливе для співіснування, для життя, щоб ми могли пишатися своїм містом. І те, що ми можемо робити своїми силами, ми сьогодні робимо та показуємо приклад іншим".

Авторка: Антоніна Тугас

Камера: Тетяна Беляк

Новини Житомира

  

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework