З трьох років почав малювати, а в садочку відкрив першу виставку. ВІДЕО

  З олівцем на ти. Дмитро Галич з трьох років захоплюється малюванням та вже з дитячого садочку представляв свої картини на виставках.

  Зараз художник на Михайлівській малює картини із звичайних фото. Проте митець мріє професійно займатися репродукцією відомих закордонних художників, - розповідає sk1.tv.

  «Моя художня кар`єра почалася з того, що я почав в три роки малювати карикатури, потім в дитячому садочку вже мав першу виставку, а як пішов в школу, то там почалися більш серйозні виставки. Брав участь в конкурсах, неодноразово отримував призові місця, гран прі. Нещодавно закінчив коледж культури і мистецтв ім. Івана Огієнка на графічний дизайн. Але так як я не відчуваю себе дизайнером, то я все ж таки почав далі розвивати кар’єру з мистецтва», — розповів Художник Дмитро Галіч.

  Дмитро нещодавно розпочав розмальовувати ще й одяг, а вже через місяць свої роботи представить у Палаці культури.

  Щоб намалювати одну картину художник працює днями. Розповідає, якщо картину малювати олівцем, це займе приблизно 2-3 дні, картина намальована акрилом виготовляється від 3 до 5 днів, а ось намалювати картину маслом процес більш тривалий, потрібен час аби фарба достатньо підсохла, потім час для того, щоб її залакувати. 

  Свої картини Дмитро продає, ціна різна, якщо це репродукція з відомих художників, коштує 2-3 тисячі гривень, якщо це натюрморт або пейзаж, ціна за домовленістю, приблизно 800 гривень.

  Митець зізнається, його надихають роботи відомих художників, таких як Леонардо да Вінчі та Пабло Пікассо.

Новини Житомира

  

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework