У Житомирі відновив репетиції танцювальний клуб для пенсіонерів

  Учасники танцювального клубу "Ретро" відновили репетиції, зупинені на час карантину. Заняття проходять в масках та групами по 12 людей. 

   Керівниця клубу Наталія Хомчук розповіла Суспільному, що тренування припинили на початку березня:

  "Але мої вихованці постійно дзвонили і запитували, коли відновляться репетиції. Зараз ми до виступів не готуємося, поки танцюємо для себе".

  У репертуарі клубу – англійський і віденський вальс, танго, джайв та ча-ча-ча. На карантині учасники колективу, яким від 60 до 86 років, перевели заняття в онлайн режим.

  "Нам дуже хотілося до танцю! Карантин був довгим, ми засумували один за одним, адже лише передзвонювалися, а також у Viber вчили рухи та танцювали. Засоби захисту ми завжди беремо із собою. Обов’язково вдягаємо маски. Для нас також спеціально зробили маленькі групи", – розповіла учасниця колективу Ніна Щиріна.

  Ще один учасник танцювального клубу Юрій Колесник в колективі танцює вже два роки:

  "У нас було багато поїздок та виступів, за час яких ми дуже здружилися. І цей карантин, який ми зараз переживаємо, вибив нас із колії, але зараз ми повертаємося до групових занять. Для мене танець – це рух, це моє життя".

  Додамо, що учасники танцювального клубу "Ретро" займаються танцями двічі на тиждень у холі центральної міської бібліотеки.

Автор: Сергій Косюченко

Камера: Сергій Кобилянський

Новини Житомира

 

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework