Житомирська поетеса Людмила Камерон видала нову збірку поезії та прози. ВІДЕО

  "Твої долоні у моїх". Це – назва чергової збірки прози та віршів житомирської поетеси і письменниці Людмили Камерон.

   Суспільному Житомир жінка розповіла, що літературна творчість – це її хобі, і пише вона у вільний від основної роботи час.

  "Це перше поєднання прози і віршів. Вірші я пишу дуже давно, а прозу почала писати нещодавно. Всі прозові твори по-різному створюються. Щось має вплинути, здивувати мене, закарбуватися. Може, фраза якась чи історія", - розповіла про власну творчість Людмила Камерон.

  В оповіданні "Інфаркт" письменниця відтворила образ чоловіка, який вів подвійне особисте життя.

  Людмила Камерон: "Коли з людиною щось трапляться критичне, вона переосмислює власне життя. Вона по-іншому хотіла б прожити його, але повернути нічого не можливо. Але коли людині дається шанс, то вона змінює життя, світогляд. Часто люди приходять до Бога після таких моментів".

  За словами Людмили Камерон, для неї дуже важливі сімейні цінності.

  "Часто люди обирають такий спосіб життя, що у кожного своє життя, ніхто нікому не зобов’язаний, але це руйнує їх із середини. Десь існує нещирість, недомовки. Я вважаю, якщо людина створила сім’ю, то це має дисциплінувати, аби люди дотримувались обіцянок, клятв. Я вважаю, що людині потрібно стежити за своєю мовою, словами. Слово може бути гостріше за ножа і солодше за мед. Словом можна вбити. Людина на все життя запам’ятає. Людині буде дуже боляче".

  Окрім літератури, Людмила Камерон захоплюється живописом. Власні художні роботи жінка представляла на двох персональних виставках.

 Автор сюжету Леонід Харшан

Камера Олександр Данилюк

Джерело: suspilne.media

Новини Житомира

   

Последнее изменение Среда, 19/02/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework