Творча група фільму про Корольова у Житомирі готується до прем’єри. ВІДЕО

  У Житомирі завершують роботу над художньо-документальним фільмом про Сергія Корольова "Незламний. Шлях до мрії".

 

  10-го лютого творча група, яку очолює режисер-постановник фільму Петро Авраменко, здійснювала зйомки у музеї космонавтики.

  Фільм про Корольова за фінансової підтримки міської ради у Житомирі почали знімати майже півроку тому.

  Режисер-постановник Петро Авраменко: "Сьогодні у нас іде дозйом фільму. Ми знімали експертів. Це актори, які прожили певний період життя Корольова. І сьогодні ми їх знімаємо у ролі експертів. Вони розповідають про моменти, пов’язані з його життям".

  Артистка Ольга Карпович: "Мені пощастило зіграти роль бабусі Корольова. Дуже важко. Інформації мало. Тільки фото. Я була вражена, що схожість велика. Своїми домислами спробувала вибудовувати ці стосунки між онуком і дідусем. Чекаємо прем’єри, як все вийде".

  Актор Андрій Глущук: "Виступаю в ролі Баланіна, відчима Сергія Корольова. Це роль нелегка. Потрібно передати віковий образ. Приємно було зніматися у цьому фільмі".

  Оператор-постановник Артем Цівко: "Важко з нашим бюджетом і технікою зробити щось хороше. Стараємося. Вижимаємо максимум зі світла, камери. Якби було більше технічних можливостей, людей, було б все набагато швидше і краще".

  Асистент режисера Олена Заведія: "У фільмі брали участь близько сімдесяти акторів. Всі вони житомиряни. Ми хотіли, щоб актор не тільки мав акторські здібності, але й був схожий на того персонажа, якого він грає".

  Петро Авраменко: "Фільм практично змонтували, але у нас не виходить із цим снігом. Будемо без снігу. Ще трішечки часу і будемо завершувати. Прем’єра відбудеться у кінотеатрі. Зробимо прем’єру дуже цікавою".

 Автор сюжету Леонід Харшан

Камера Ігор Грач

Джерело: suspilne.media

Новини Житомира

   

Последнее изменение Среда, 12/02/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework