Житомирянин спробував розгадати таємниці підвалу замку Терещенків. ВІДЕО

       Саме так. Це місце приваблює багатьох, особливо туристів, та тих, хто захоплюється подорожами, історією, краєзнавством, зокрема й історією рідного краю.

 

    До того ж, цей, у минулому величний та красивий палац, й нині зацікавлює своєю захоплюючою історією, архітектурою. Щоправда, нині по цьому об'єкту важко сказати, що раніше він був таким привабливим, гарним, та дійсно заворожував своєю величчю та красою.

      А ось на каналі «АвтоЖитомир Ремонт» в Ютуб 9 червня з'явилося неймовірне відео, де його автор спробував дослідити та розкрити таємниці підвалу цього місця — замку Терещенків у Денишах.     

    Ось, що зазначається в описі під відео: «Сьогодні, 9 червня, відео зняте на перших 10 метрах підвалів замку в Денишах (Житомирський район, Житомирська область). Не був готовий до того, що доведеться повзти потім. Тому планується ще один виїзд для дослідження абсолютно усіх ходів підвалу. Підписуйтесь, не пропустіть».

Читайте також: Екстримальне скелелазіння, руїни палацу ХІХ століття: неймовірні враження та незабутній відпочинок в Денишах. ФОТО

Фото: pizzatravel.com

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework