×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі влада продовжує «змітати» незаконні кіоски

Відповідно до рішення виконкому №252 від 9 липня в Житомирі проводиться демонтаж тимчасових споруд, розміщених самовільно та з відхиленнями  від дозвільної/погоджувальної документації. Загальна кількість об’єктів – 84.

Про це повідомляється на сайті міської ради.
Під час останнього засідання виконкому перший заступник міського голови Сергій Сухомлин повідомляв, що власникам незаконно встановлених тимчасових споруд направлені письмові повідомлення з вимогою добровільно демонтувати конструкції.
На виконання робіт КП "Інспекція з благоустрою" розроблено орієнтовний кошторис. По кожному об’єкту визначена окрема вартість. Загальна сума коштів передбачена на демонтаж тимчасових споруд складає 169 тис. 325 грн.
«Роботи з демонтажу вже розпочаті. До 1 вересня будуть демонтовані незаконно встановлені тимчасові об’єкти, які розташовані поблизу навчальних закладів. У результаті комісійної перевірки, яка проводилась із залученням спеціалістів управлінь архітектури та регулювання земельних відносин, відділу торгівлі, а також інспекції з благоустрою, складені акти обстеження тимчасових споруд», – зазначив Сергій Сухомлин.

Прочитано 907 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework