Версия для печати

Будинку в центрі Житомира продали на аукціоні за 1 млн. грн.

12 серпня відбувся аукціон з продажу об’єкта, що знаходиться за адресою: вул. Київська,10 та перебуває на балансі комунального підприємства «Виробниче житлове ремонтно-експлуатаційне підприємство №3» Житомирської  міської  ради. Загальна площа –  734,4 кв.м.

Приміщення розташовані в двоповерховій цегляній будівлі, займають частину першого поверху та другий поверх, мають окремий вхід з вулиці Київської та були введені  в експлуатацію до 1917 р., - повідомляється на сайті міської ради.

Торгам передувала значна перед приватизаційна робота, проведена відділом по  управлінню та приватизації комунального майна департаменту власності та ринкового регулювання міської ради.

У результаті аукціону нежитлові  приміщення були реалізовані за 1 008 144 грн. з ПДВ.

Директор департаменту власності та ринкового регулювання міської ради Вікторія Краснопір зазначила: «Ті об’єкти, які вже було приватизовано раніше, виглядають дійсно привабливо, бо  приватний власник, володіючи коштами, може дозволити собі значно покращити об’єкти нерухомості міста».

Також Вікторія Краснопір поінформувала, що у цьому році до продажу на аукціоні було заплановано 5 об’єктів, 3 з яких вже продано, а 2 об’єкти по вул. Бердичівській, 9, та Крошенській, 45 теж можуть скоро віднайти нових власників.

 

Прочитано 650 раз

Последнее изменение Среда, 13/08/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии